![]() |
|
Sol ön Hoparlör Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2012 Saat 11:03 |
Arkadaşlar sol ön hoparlörden(kapıdaki değil, ön camın altında, ön konsoldaki) çızırtı gelmeye başladı, değiştirmek istiyorum. Fakat nasıl ulaşacağım oraya nasıl sökeceğim?
Bu arada konuyu yanlış yere açtığımı şimdi fark ettim, kusura bakmayın... Düzenleyen ahmetismet - 01 Eylül 2012 Saat 13:17 |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle kapının iç döşemesini sökmelisin. bildiğim kadarıyla kapının meteşeleri tarafında iki vida olmalı onları sökmelisin. kontrol et başka vida var mı diye sonra cam kaldırma düğmelerini sök bence hani kablo kopma ihtimaline karşı. en son olarak kapı içi döşemeler geçmeli onlarıda hafif çekerek çıkaracaksın. kırılma ihtimali var ama o parçaları bulabilirsin herhangi bir parçacıdan kolay gelsin
Düzenleyen tilbe307 - 01 Eylül 2012 Saat 14:26 |
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sen beni yanlış anladın herhalde, ben kapı hoparlöründen bahsetmiyorum.Ön konsolda ön camın altındaki hoparlörden bahsediyorum..
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hacı ben değiştim onları, cıkarması cok kolay düz bir tornavidaylar ama dıkkatlı bir şekilde o ızgara korumanın tırnakları var onu tornavidayla dikkat li bir sekilde kaldırabilirsin..
|
|
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |