![]() |
|
gti çamurlugu daha mı yakın?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2012 Saat 20:58 |
pugdaşlarım... gti çamurlugu daha şişkin oldugunu biliyorum.. ama resimde ! işareti ile belirttigim alan gtida daha mı dar?? yani çamurluk agzı lastiğe daha mı yakın?? olayı şunun için merak ediyorum. aracımı coilover taktım görünüş 10 numara. fakat altı her yere sürter oldu.. gti çamurlukları taksam araç yere daha yakın görünür mü??
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
resimdeki gti spor yay yada benzeri kullanıyor olmalı bu kadar yakın değil.
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
konu hakkında bi fikrim yok ama çamurlarla birlikte davlumbazlarıda değiştirmen gerekecek unutma
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
yani davlumbazlar olmaz ztn onun farkındayım.. çamurlugumun biri darbe aldı. boyanması gerekiyor. olmuşken çamurluklarıda değiştireyim diyorum ama pek bilgisi olna yok sanırım :(
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |