![]() |
|
206 üst kapak çontası bilmecesi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erhan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2012 Saat 10:25 |
Arkadaslar merhaba forum sayfasında daha yenıyım ve sizin bilgilerinize ihtiyacım var.olay su
3 hafta once 206 1.4 xline aldım.Araçta en az 1 2 haftada bir su eksıldıyo gıbıme geldı hararet gostergesı 90ı gectıgı zaman suyuna bakıp tamamlıyodum dun sanayıye gıttım ustanın bırıne o su deposunun gırısıne ıcınde mavı bı su olan kalem gıbı bısey taktı ve ust kapak contası yanmıs dedı :)500 tl masraf cıkardı bende ordan cıkıp servıse gıttım o pcye fılan baglamadı arabayı calıstırdı kendı kabutu actı motora baktı orasını burasını elledi yok abı bısey ıcın rahat olsun dedı simdi gercekten ben contanın yandıgını nasıl tesbıt edebılırım?
yardımcı olursanız sevınırım
|
|
pego 206 1.4 x-line black
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
contan yandıysa suyun ıcıne yağ karıstırır ve sogutma sıvısı yag tortusu dolu olur rengıne tahin rengine benzer en ıyı boyle anlasılır yada arabada cekme sorunu yag azaltma gıbı bı sorun varmı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
erhan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
ya su deposunu ne zaman acsam bos oluyo genelde o yuzden anlayamıyorum ama dun olctum 20 tl lık gazla 50 km gıttı bugun tup ayarına baktırcam
|
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hocam yolcu ve sofor tarafındakı paspasların altını suu yada ıslak oluyomu bakın bı kacak olabılır
|
|
|
|
![]() |
|
gecen gun farkettım altında degılde sofur tarafında sag tarafta orta konsolun yan taraflarında su damlacıkları vardı bıde yakıt neden okadar cok olabılır?
|
|
|
|
![]() |
|
lpg ayarı bakımsızlık enjektor sorunu aldıgın yakıt kalıtesı lpg bakımı yapılmamıssa ondan bı cok nedenı olur . kalorıfer borularında kacak olabılır eger paspaslarda ıslaklık varsa
|
|
|
|
![]() |
|
Az önce bi arkadasla konustumda fazıyet conta yanık gibi arkadas burdada adam akıllı bı usta yokkı abı senın conta kesın yanmıs dıyebılecek :(
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |