![]() |
|
Sunroof nasıl resetlenir. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 Saat 23:36 |
Aracımın sunroofu açık kaldı bu saatte hiç bir usta bulamam. Sanırım resetlenme durumu oluyormuş. Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geriye doğru gelecek konumda 3. çizgiye getirin yukarı doğru butonu ittirin 10-15 sn bekleyin düzelmesi lazım.
2. alternatif aracınıza binin kontağı açın ön 2 camı açın araçtan inin kapıyı kitleme esnasında camları lapatır gibi uzun basın düzelmesi lazım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgin için teşekkürler 2. kademede açık kalmıştı uğraştım az elimle de destekledim şimdide gitti ters yönde en üst seviyede takılı kaldı.. Kendi kendine o konuma geldi. Kapatma tuşuna uzun bastığım da tık diye bir ses geliyor ama kapanmıyor. Hiç olmazsa eskisine göre daha kapalı bir durum aldı. 307 lerde yaşanabilecek bütün sorunları yaşamadan olmayacak sanırım :) |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Evet benımde acık kaldı, sanayide nerdeyse tavanı söküyorlardı :)
Servisle hallettim
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
sag dogru 2. kademeye getir basılı tut ıcerı dogru catır cutur ses gelıcek :D ozaman tekrar kapatmayı dene :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Şu sunroof resetleme işinden ben de dertliyim.
Tüm işlevleri sorunsuz çalışıyor ama ; Geriye doğru son kademeye açılmıyor. Son kademeye getirdiğimde 2.kademeye geri dönüyor. Dışardan uzun bastığımda camlar kapanıyor fakat sunroof tepkisiz kalıyor. Resetleme de işe yaramıyor, öööyle kullanıyorum napiyim ( :
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
Gece yarısı bu olay başıma gelmişti. Benimkinde de terse doğru arkası havaya kalkan konumda son kademede sorun vardı. Sabah araca bindim biraz yol aldım giderken her kademede tuşu içeriye doğru bastırıyordum. Sağ yönde son kademede tuşa bastığım da birden çalışmaya başladı hatta şuan sıkıntı yaşanan o en üste kalkma pozisyonunu bile alıyor. Temizlik yaptım raylarının olduğu yere. Şuanda da açmıyorum :D yolum düştüğün de bakımını yaptırırım yağlanır. Bu araba benim mantık sınırlarımı zorlar oldu. - Sanki sunroof soğuktan etkilendi hava ısındığında çalışmaya başladı. Araçlarımız biraz nazlı sanırım.
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Bildiğim kadarıyla;)
Resetleme diye bahsettiğimiz sunroofun tuşuna uzun basma işlemi aslında kilitlenmeyi devreye sokar.yani sunroof aksi bir güçle karşılaşırsa tepkisiz kalır.muhtemelen sizin sunroof sıkışmış ve daha önce resetlendiği için kapanmıyor.iptal etmek için akü bağlantısını kesin bu şekilde reset işlemi iptal edilmiş olur. Düzenleyen eray307 - 05 Eylül 2012 Saat 15:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |