![]() |
|
106 xr stop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2012 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 Saat 20:22 |
İyi akşamlar arkadaşlar aracımda başlarda hafif bi gaz kesiklİğİ vardı. şimdi bıu kesiklik sık sık olmaya başladı ve ayrıyetten bi stop etme sorunu başladı ışıklarda olantide beklerken bi bakıyorum araba stop etmİş bazen çalıştırıyorum arbayı rolanti düşüyo kalkıyı düşüyo kalkıyo hopp stop ediveriyo , çözemdim daha önce karşılaşan var mı bu durumla , teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boğaz kelebeği...rolanti ayarlayıcısı../gaz potansiyeli bunlara bir baktır ;)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
bogaz kelebegini temizle buyuk ihtimal rolanti valfi bozulmua olablr potan siyelmetre aracı stop ettirmez neden dersen benimjinde takl degil stop etyme gibi bi sorunda yok
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
Mesut67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2012 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Boğaz kelebeĞiyle rolanti ayarlayıcısı temizlendi, baya bi kurum yapmış, şimdilik bi problem yok gibi , yardımlarınız için teşekklürler, iyi akşamlar.
|
|
![]() |
|
S.a arkadaşlar, arabamda rolanti problemi yine başladı boşa alınca devir 2binlere çıkıyo sonra duraksaya duraksaya iniyo, onu yapmadığı zamanda bi yükseliyo bi alçalıyo sonra stop ediyo, rolanti ayarlayıcısını değiştirme kararı aldı usta, orjinal parça 295tl miş yan sanayi varmış 35 lira, daha önce o yansaniden kullanan oldumu aranızda, işimi görür mü acaba?
|
|
![]() |
|
Selvan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Aleyküm Selam kardeş aynı problem benim araçta da bazen baş gösteriyor. Uzun zaman olmuş. Ne yaptınız acaba, sonuç ne oldu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |