![]() |
|
Rolland Garros Amblemi nereden bulabilirim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2012 Saat 23:02 |
benim rg amblemlerinden biri düşmüş birinin de rengi solmuş.bir çift almak için yetkili servise gittim ve tanesine 50 TL istediler. neden bu kadar pahalı olduğunu sorduğumda da onların normal bir sticker değil biraz "etli" bir yapısı olduğunu söylediler :) evet doğru normal bir sticker değil kesinlikle ama çok para ve beni aşıyor
daha uygun fiyata nereden bulabilirim bir fikri olan var mı ? |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlar sık arızalanan veya değişimi fazla olan parçalar olmadığı için yan sanayisi malesef yok. ancak yetkili serviste bulabilirsin. mesela ben de küllüğü değişmek istiyorum. keyfe keder bir parça olduğu için yan sanayisi yok. servis fiyatı 98 tl. reklam işleri.sticker.amblem yapan yerlere bir sorsan.belki yapabilirler. Düzenleyen maverick - 30 Ağustos 2012 Saat 14:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |