![]() |
|
benzin kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 23:48 |
|
arkadaslar benim bildigim kadarıyla araba ilk çalıştıgında soguk iken benzin kokusu yapar ama motor sıcakkende benzin kokusu yaparmı?ben biraz arastırdım enjeksiyon ayarı yaptırmam gerekiyormus dogrumudur?benzin enjeksiyon ayarı kacmış ise benzini yakmaz çiğ benzin atarmış ve yakıtıda arttırırmış yakıtta arttı yani 30 tl lik benzinle 40 kilometre zar zor yaptı.bu enjeksiyon ayarı ne kadara patlar bilgisi olan varmı?
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
walla kardesim sen bir kokla tutule benzin kokusu eksozdanmi geliyor emin ol derim ona gore mudahele et belki bujilerin eskide tam atesleme yapmiyor cig benzin yakiyoodur bir cok ihtimal var isin zor...
|
||
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
ayarla alakası yok sag arka koltugun altındakı benzın pompası kapagını kaldır kesın orası benzın tasmıs oluk olmustur tecrubeyle sabıttır
|
||
![]() |
||
mbahia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Bende de aynı durum mevcut. Gecen sene ortaya cıkmıstı. Arka koltugu kaldırıp, oradaki kapağı da kaldırınca benzin pompasının üzerinde 1 bardak kadar benzin birikmisti. Oradaki benzini hava ile temizleyip, hızlı yapıstırıcı ile catlagı kapatınca sorun geçici olarak çözülmüştü. Ancak tam 1 sene sonra dün aynı sorun ortaya çıktı. Bu sefer hızlı yapıştırıcı da çözüm olmuyor. Benzin pompasının komple değişmesi lazım. ve de orjinal ürün maliyeti işçilik hariç 450-500 tl
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim koku eksozdan geliyor.arabanın içinde falan koku yok.araba ilk çalıştıgında eksozdan benzin kokusu yapar ama motor ısındıgında da eksozdan benzin kokusu geliyor.koltuk altında ki kapAKLA falan alakası yok ordan olsa benzin kokusu içeride vurur.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
farabi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2012 Konum: işçi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
arkadaşım tahmin ediyorum şamandıranda bir problem var
sen bi şamandraya baktır. bak görceksin ordana çıkacak
|
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
şamandıra contasına baktır derim
benimde başıma gelmişti arabanın içerisi buram buram benzin kokuyor. arka koltukları söktüm cc olduğu için basit oldu sökmek. zaten şamandıra contası çıktı karşıma(belki conta değildir o ama kapak gibi birşeydi) yerinden çıkmıştı yerine taktım biraz uğraştırdı yumuş malzeme olduğu için. sonra koltuklarımı taktım yerine mis gibi oldu . koku yok Düzenleyen EErgul - 01 Aralık 2012 Saat 09:50 |
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
koku egzosdan geliyorsa sorunu depoda ve çevresinde aramak mantıklı gelmedi bana, bence karışımla alakalı veya ateşlemeyle alakalı bir sıkıntı var sanki...
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Yaklaşık 9 aydan fazla olmuş arkadaş hallettirmiştir diye düşünüyorum
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
ohooooo hocam onun üstünden neler sular gecti aracı satılıga bile cıkardım :))))))
|
||
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
bende hala arka koltuğun orda fazla benzin koklamaktan sızdı kaldı diye düşünmüştüm :D dikkat etmedim tarihe
![]() Düzenleyen errör - 09 Haziran 2013 Saat 17:08 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
ee nereden halettiniz onu göremedim şu an?
|
||
![]() |
||
mazda3 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2013 Konum: mazda zoom zoom Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
lpg gaz kokusundan iyidir....:)
|
||
diğer araçlar benim gözümde sadece bir araba zoom zoom ise bir otomobil...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |