![]() |
|
silik yol bilgisayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LEON ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 21:35 |
selam arkadaşlar. aracım 2004 307 xt benim sorunum yol bilgisayarımın ekran yazıları sıcak havalarda tamamen kaybolması bu konuda çözüm bulan arkadaş varmı herkese sevgiler.
|
|
ISRARLA 307 XT 1.6 110hp atiker sıralı sistem..
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çözüm 3 satır 206 ekranıyla degiştirmek kardeş likit kriştal ekran oldugu için ekran sıcak havalarda sorun çıkarıyor inan elektronikçi bir arkadaşımla beraber çok ugraştık degişmekten başka çözüm yolu bulamadık formda bu ekranı temin eden arkadaşlar var
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir yol bilgisayarı muzdaribi daha:) evet 206 ekranlarıyla değiştirebilirsin. ben öyle yaptıp sorun morun kalmadı...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ben de bu duruma uyuz olanlardanım, malesef yapacak birşey yokmuş ama 100 küsür lira olması işleri bozuyor. Gölgeye geçince düzeliyor diye takmıyorum kafama (takmamaya çalışıyorum desem daha iyi
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
aynı sorun bende de var bende elimden geleni yaptım ancak olmadı.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |