![]() |
|
Satılık 206 Desire |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 18:31 |
|
Arkadaşlar , fiyatı bugün 17000'den 16500'e çektim.
Çünkü alacağım aracın sahibi fazla beklemiyecek. Bende direk 500 tl kırdım ki satılsın hemen... sitede 100 bin km geçmiş 206 desirelere 18000 tl fiyat çekenler de var. araç kusursuz,problemsiz,yetkili servis kayıtlı... alan kişi sıfır masrafla binecektir. Aracın Linki:
|
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
yaran ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
araç zonguldaktamı
|
||
![]() |
||
|
araç eylül-mayıs arası kdz ereğli'de kapalı garaj da yatıyor.
mayıs-temmuz arası ıspartaya gidiyor. kışın kullanılmıyor araç. |
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
Hocam hayırlı satışlar. aracınızın ibrelerinde bir terslik mi var yoksa bende mi terslik var? Sanki hız 10dan yukarıda bir de devir göstergesi 0'dan aşağıda. Yoksa benim göstergelerim mi yanlış?
Düzenleyen yenice - 01 Eylül 2012 Saat 14:08 |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
|
göstergeler normal. zaten simetrik dikkat ettiyseniz |
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
benimkiler de simetrik ama devir sıfırda, hız 10un biraz altında. dikkat ettim sahibinden.com dan araçlara baktım genelde hepsi farklı farklı. sanırım önemsiz birşey :) ama dikkatimi çekti şimdi sizde böyle olunca acaba bende mi sorun var diye kuşkulandım kusura bakmayın ;) |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |