SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

206 gti arıza yardım lutfen

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lew40 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Şubat - 1989

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lew40 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 206 gti arıza yardım lutfen
    Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 12:22
slm arkadaslar 206 gti ma gaz taktırdım.Daha kullanalı 2 hafta olmadı bi kac gundur motor oto diyagnostik gosterge lambası yanıodu onemsemedim.Cunku daha gazlı arabalarda bu lambanın yandıgını gordum.Bi sorun olmıycanı dusundum.Ancak dun yolda giderken arabada butun cekis gitti tamirciye gittim de 2 ve 3 uncu silindirlere elektrik gitmio dedi.Yada bilgisayar hatası dedi ama araba ciy atıo benzini cim makinasi gibi calısıo suan Ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz ? 
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 12:35
Bobin arizalanmis olabilir. Taktirdiginiz yere gidin gosterin. 
Yukarı Dön
lew40 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Şubat - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lew40 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 12:40
bu bobin bujilerin ustundeki parca deil mi ? oksijen sensorunden kaynaklanan bi sorun deildir umarım ? yada egsozdan 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.