![]() |
|
207 CC alınır mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
nickytr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 Saat 09:25 |
|
Büyük ihtimal 2-3 yıl binip satabilirim. İnşallah bir alayımda memnun kalacağımı zannediyorum. Bu fiyata seçenekler arasından en güncel tarihli araç 207 cc
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir kac yil binip saticaksan alinir ama uzun sure kullanicaksan yaklasma alt model peugeotlarin genelinde o takir tukur seslari duyarsin |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
Ben bmw lerle çok haşır neşir olduğumdan dolayı emin ol senden çok iyi biliyorum e36 uzayları 46 ları hatta e30 ları... e36 nın 4ve6 silindirleri e46 nın 3.16 ve 3.18(ara motorları) çok erkenden yağ yakmaya başlıyor ben yaklaşık 8 tane bmw araştırmış birisi olarak yazıyorum bunları eski model bi bmw pekte sağlamını bulamıyosunuz olanlarıda fiyatları belli.. neye göre kaliteli bu araba mercedes lemi kıyaslayacaksın? yada cherry lemi ? ayrıca e36 ların tenteleri kronik olarak sorunluyken türkiyede 100 lercesi sorun yaşıyorken bana 307 cc cabrionun tavanı arızalı olanları bir elin 5 parmağını ne kadar geçirebileceksin ? |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
tabi gezebilirsiniz, kimsenin zevkine başkaları karışamaz fakat çevredeki insanlara komik gelecektir bu görüntü.
|
||
![]() |
||
nickytr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
Hocam bildiğim kadarıyla çoğu cabrio araçta kışında üstü açık gezebiliyorsunuz. Özel koltuk başı ısıtıcıları var orjinal olarak. 207 cc de var mı bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır..
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
yaz bitti sayılır zaten önünüzde koca bir kıs var bence arastırın iyisini bulun alın birdahaki yaz keyfini cıkartın derim
|
||
![]() |
||
|
Zaten pek fazla km de yapmamış satanlar. Başka 2.el araç alsam 100.kmyi gözden çıkarıyordum ama bunlar maks 50bin felan yapmış.
|
||
![]() |
||
|
temiz bulabilirsen alınır. acılır mekanizmanın bakımları yaglamaları vs. düzgün yapılmıssa, üst kapalıyken takırtı gelmez. ama cogu cc yorulmus araclar. iyi bakanlar da elinden kolay kolay cıkartmıyor bu aracları. dikkatli ol
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
kullanıcısana baglı hocam ekspertız yaptır test surusune cık 307lerde amortısorler sert bıraz o yuzden ses yapıo 207lerı bılmıyorum
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
|
Peki bu 2008 207cc ile takır tukur sesler duyacak mıyım ?
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
sence degılmı benım arkadsımın 99 mtechnıc 3.20 cabrıosu var 230 bınde daha motorda gram sorunu yok alt takım hala orjınal degısmedı benım pejo 120 bınde aynı sekılde bakıyoruz her kasısde durup gecmeme ragmen takur tukur ses gelıyo. yetklılı servıse gıttıgınde bı bak kac pejo sıfır pejo sorunlu halde gerı gelıyo bıde bmw servısıne gıt bak ben 88 mılyar 508 ın fullne para verıcem 4 gun sonra gerı getırıcem servıse sıfır aracımı enjektoru bozuk kullanıcı hatası dıcekler kac tane vardı bu forumda 308 508 5008 davalık oldular
|
||
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
Pardon bmw sizce uzun ömürlü bi araçmıdır ? |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
|
bence peugeot araclarında elektronık olarak cok saglam degıl helekı full arac alıyosan elektronık aksamına ıyı baktır derım sorunlusundan kurtulamazsın. :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Peugeot kullanıcsı olarak uzun soluk değil mi diyorsunuz hocam araçlara ? :D
|
||
![]() |
||
|
ozaman alman derım sana ne dıyım :D bmw audı vw sorunsuz uzun soluklu
|
||
|
||
![]() |
||
|
BMW 3.20ci cabrio düşünüyordum.13 litreyi göze aldıysam 8 litre çok daha kolay gelecektir hocam. Yinede sağolun yorumunuz için. Benim aradığım tam olarak masraf çıkartmayan ve keyfini sürebileceğim uzun soluklu bir araç :)
|
||
![]() |
||
|
cc de masrafın bırazdaha agır olur onuda soleyım sana 30 bın verıyosun :) benzını bıraz fazla yakar :) dızel bı arac dusunmelısın ozaman :D bende ogrencıyım 307 kullanıyorum ama tabı kıbrısa goturuyorum en son benzın 2 900 du :D
|
||
|
||
![]() |
||
|
Jetta ne hocam öğrenciyim diyorum :D Kocaman arabayı ne yapayım ben :)
|
||
![]() |
||
|
ama ben olsam 12 13 bın daha bulabılırsen sıfır 1.2 tsi jetta al yada ikinci el 37 bıne felan hem yası daha genc hemde guzel ama pek dolusu deıl trendline
|
||
|
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bencede 2. ilandakı chek up sorası temız cıkarsa alınabılecek bı araç :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |