![]() |
|
aplication fould |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2012 Saat 20:09 |
arkadaşlar bugün aracımda bir sorunla karşılaştım yol bilgisayarında 'APLİCATİON FOULD'(YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRİM)göstergedede motor resmi vardı ustayı aradım bir şey olmaz dedi araba gazlı olduğu için yapabilir dedi hatta rakım farkı falan dedi ondan birşey anlamadım yani arıza izmitte oldu izmire geri dönünce düzelir dedi arabanın gidişinde bir şey yok bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ANTIPOLLUTION FAULT
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
lpg'li araçlarda bu genelde oluyor.motora giden yakıtın karısımı benzine ayarlı, sensör farklı karışım algıladığında motor arıza lambası yakıyor.iyi bir lpg ayarı ile düzelebilir. ayarı iyi tutturamazlarsa sen resetletsende belli bir süre sonra tekrar yanacaktır.hissettiğin extra bir durum yoksa çok problem etme.
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu hatayı belkide 50farklı arızan veriyor bu araç. ama aracınız lpg.li oldugundan büyük ihtimallede sorun budur.en güzeli pc.ye bağlatıp bakmak
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
bu hata yı silmek için bilgisayaramı bağlamak gerek
|
|
|
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
evet arkadaşom peugeot planet ile hatayı sildir ama bir süre sonra tekrar aynı uyarıyı alabilirsin
|
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
''
rakım farkı'' ustana sorarmısın neden bunu söylemiş nasıl bir mantık var çok merak ettim.
Arızayı aldığında aracın çekişten düştüyse , hoplama zıplama tekleme yaptıysa bobin arızası olabilir. Sadece arıza lambası yandı ise p0171 fakir karışım hatası olabilir. Tabi ki bunlar sadece tahmin en garantisi bilgisayara bağlatmak. Geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
hatayı şu an sildirmem mümkün değil bir 550 km yolumm var memlekete dönünce sildirmemin araca bi zararı olmaz heralde çünkü arabada herhangibir anormallik yok...
|
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
rakım farkı demesının sebebı ben opelde yasamıstım ankaradan antalyaya gıttıgımde motor nemden dolayı calısmamıstı hıc bır arıza kaydı yoktu hava degısımınden dolayı oldugunu soylemıstı opel servısı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
peki böyle uyarının çıkması arabanın zarar gördüğüne bir işaret değilmi yani arabayı benzinlemi kullanmak gerekiyor anlamadım ben bu işi ya arabayı satmayı bile düşünür oldum..:((
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracinizi dusundugunuz icin mi yoksa kendinizi dusundugunuz icin mi aracinizi satmayi dusunur oldunuz? |
|
![]() |
|
her ikiside ,çevremde bu aracı almadan önce peugeot hakkında bir çok olumsuz yorum vardı ben yinede aldırmadım ama şimdi acaba demeye başladım...
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kusuruma bakmayin ama daha sorunun ne oldugunu bile bilmiyorsunuz ve bunlari soyluyorsunuz. Bence siz aracinizi dusunmuyorsunuz sadece olusabilecek masraflardan dolayi cebinizi, yani kendinizi dusunuyorsunuz. Bu kadar endiseye gerek yok. Bu sekilde araci surmekten zevk bile alamazsiniz. |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hocam motor bellı bı hava ve neme alısır ve uzun sure yer degıstrmedıgı ıcın fazla nemden yada hava degısıklıgı rakım arabanın yanma odasında degısıklıge sebep oluyo anladıgım kadarıyla . bılgısayara baglatın bı baktırın genede tabıkı farklı bı sonuc cıkabılır lpg ayarından olabılır bı cok arkadas bu sorunu yasıyo peugeotlarda bı acıklama okumustum forumda lpg beynı arabanın beynını kendıne kopyaladıgı ıcın ısık yanıyo gıbı bı cok konu vararastırın belkı lpg enjektoru felan olabılır baglattıgınız yere bı goturun aracı emın ol bende oto sanzıman yuzunden satmayı dusundum ama ıyı bı usta bulup sorununu halledersen 307 guzel arac
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
koliva erken yapılmış bir sitemdi sanırım bu arada arabada herşey normale döndü 50 60 km sonra yanan motor ışığı söndü...ne oldu anlamadım...tşkkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Aslında arkadaşlar bu uyarı sadece Peugeot a olan bir şey değil. Bizler aracı tanımadığı bir yakıtla çalıştırdığımız için bu uyarılarla karşılaşacağız hepsi bu.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
benim başıma da geldi 2 gün önce.gaz bitti benzinde benzinciye kadar benzinle gittim her zaman po dan alırım aynı istasyondan ama yolum total a denk geldi girdim aldım.aracı çalıştırayım derken ilk marşta araç almadı gırrç diye bi ses yaptı kapatıp ikinciyi denedim almadı üçüncüde araç aldı marşşı ve yola çıktım 1 2 km. gitmedim fauld hatası yandı motor ikaz ışığı yandı kaldı.eve kadar 10 km. böyle gittim.marş sırasında çiğ gaz benzin karışımı olduğunu varsaydım uyarı verdi idye düşündüm.akü kutup başını söktüm 10 dk. bekledim çalıştırdım gene verdi.hastir git dedim kızdım sinirlendim kapatıp eve çıktım sabah aracı tereddütle çalıştırdım ışık mışık yanmadı.iki gündürde yanmadı.sebep olarak o günkü çalışmamasındaki marş almama olarak düşünüyorum bide bundan sonra gazı sonuna kadar beklemeden ilk ikaz vermelerde almak gerekli diye düşündüm pislik vs. olayıda olmuş olabilir.gaz ogun bitmişti tamamen araç kendisi benzine dönmüştü sesli ikazla.
|
|
bize her yer trabzon
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |