![]() |
|
206 HDI Genel Bakıma Girdi Çıktı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2012 Saat 19:24 |
Sabah nöbetten çıktım eve gidecektim fakat arabanın ön taraflarından gelen seslerden kurtulmam gerektiğini öğrendim. :( Zaten yağ bakım Km. si de gelmişti onuda aradan çıkarttım. Toplam 300TL para harcadım fakat kafam rahat ve arabam sessiz oldu :) Yağ olarak bu sefer Castrol EDGE 5W-40 kullandım malesef Turbo Dizel olanını bulamadım aslında aklımda o vardı. Arabamda ki sıvı seviyelerini kontrol ettirdim ve ölçtürdüm, lastik hava basınçları, far ayarı, motor genel temizliği, arka fren balatalarının kontrol ve kampana içi temizliği, ön takımdaki değişecek malzemelerin değişimini ve yağ bakımında değişmesi gerekenlerin değişimini gerçekleştirdik. Bu sayede arabanın 115.000 Km bakımını da yaptırmış oldum. Malzemeleri ben tedarik ettim özel servisteki ustalarım gerekli işlemleri uyguladılar. Arkadaşların fikir sahibi olmaları için yaptırdığım işlemlerin fiyatlarını yazıyorum; 65 TL 4 Lt. Castrol EDGE 5W-40 Motor Yağı 55 TL Ön Fren Balatası Orijinal Peugeot (FERODO) 30 TL Viraj Askı Rotu (Z Rotlar) (Sağ+Sol) Yan Sanayi (Alman) 15 TL Sağ Rot Başı Yan Sanayi (Alman) 15 TL Hava Filtresi (Orijinal) 18 TL Polen Filtresi (Orijinal) 10 TL Yağ Filtresi (Orijinal) 60 TL Genel Servis İşçiliği 30 TL Rot Ayarı ve Far Ayarı 2 TL Cam Silecek Suyu Deposu Kapağı TOPLAM : 300 TL
|
|
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet guzel. Gule gule ve sorunsuz kullanin.
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Teşekkür ederim. Hepimiz güzel günlerde güle güle binelim inşallah.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cam Silecek Suyu Deposu Kapağı en cok kaybedilen veya kapagi ayrilan parca olsa gerek
![]() |
|
![]() |
|
Kışın antifirizli cam suyu ekleyecektim aracıma kapağı açmak için tuttum ve yarısı elimde kaldı ![]() Diğer yarısınıda söktüm evde japon ile yapıştırdım fakat bir sonraki su ilavemde yine aynı parça elimde kalmıştı şimdi komple söküp attım yenisini taktım
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
edge 5/40'ı 65tl'ye nerden aldınız?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Başket Sanayi Sitesi Oto Ünlü
|
|
![]() |
|
![]() |
|
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bakıma soktum seninkine ek olarak motor alt kulağı salıncaklar birde rot değişti 800 tl verdim |
|
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Rutin 90000 bakimina yetkili serviste 300tl verdim.
|
|
![]() |
|
Rutin bakım derken standart olarak yağ ve filtre değişimi mi?
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |