|
406 sv.fan 100 derecede açıyor? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2008 Saat 12:39 |
arkadaşlar..selamlar..benim bir sorum olacak aslında bir çok sorum var ama ilki bu..sorum şu:hararet göstergem 90 ı gecip 100 dayandığı an açılıyor..acaba diğer 406 lardada böylemi..usta bana buyuk motorlu araçlarda fazla yakıt sarfiyatı olmasın diye böyle olabileceğini söyledi..bana pek mantıklı gelmedi..arkadaşlar var mı aranızda bu konuya açıklık getirebilecek olan..yada bana peugeottan gerçektende iyi anlayan gerçek ustalar önerecek olan var mı arkadaşlar..aracımı iyi ellere emanet etmek istiyorum..
bu arada aracım 2000 motor..yeni aldım..99 model.SV.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mantıklı dusundugun zaman 100 derece cok gıbı gelıyor onun ıcın hararet muşurlerı var derecesını kendı ayarlayan 80 dede acan var 90 dada ama senınkı normal dııl bence masl*ga gelırsen sanayıye yardımcı olmaya calısırım...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde aynen böle 100 de açıo... bakıldı ama bi sorun yok. araç 206 hdi
Düzenleyen ZaZu - 03 Ekim 2008 Saat 14:21 |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet HDI lar 100 e doğru açıyor.. Yedek parçacıya sordum. sadece 1 tane orjinal termostatı var dedi.. kışı yazı yok.. yan sanayilerde olabilir belki..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1 tane orj termostadı var derken? kışında yazında hararet çok oynuyor..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 206 xs vardı oda aynı 100 e doğru açıyodu normalmiş zaten peugeot arabasına kolay kolay hararet yaptıramazsın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ama araba şişio çekişten düşüo
|
|
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet insanı korkutuyor bu durum..yani normal trafik akıcı durumda giderken 80 lerde ama iş trafik sıkışınca 100 e dayanıyo ve o anda açılıyo fan...tabi serhat mutlaka baktırmam lazım..inşallah vakit bulabilirsem yanına uğrarım..çünkü bi kaç eksiklerim var arabayla ilgili...teşekkür ederim..
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
normal gibi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nası yani
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hani 90 da açsa normal dicem ama..bana pek normal gibi gelmiyor..eger kaynatsa başıma iş açar..Allah kimsenin başına vermesin..
|
|
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar servisi aradım ve öğrendim..için rahatladı...bana verilen cevabı aynen aktarıyorum..:bizim araclarımız 99 da fan açar..korkunuz olmasın..aynen böyle arkadaşlar...
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım aracım 92'' de fan acıyor ne yaparsam yapayım 92 derceyı hıc gecmıyor |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
90-95 normal sayılırda 100 fazla..
Bir Göster Servise.
Geçmiş Olsun
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Banada aynısını demişlerdi geçen yaz ki bendeki 307 100 de açsın die dua ediyodum.Yeni nesil araçlarda normalmiş bu.Zorladım bi yaz günü bende ama sorun yok hararet olarak fan açtıktan sonra..Eğer fanı daha erken açmasını istersemde klimayı açınca fanda devreye girio ilginç bi olay ama gerçek...İstersen bi dene sende..
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağolun dostlar..cumartesi bu konuyu görüşürüz mangalda..herkes katılsınn hadi mangala..
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eet doğru klima açınca hararet düşüyo bende denedim bunu oluyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |