![]() |
|
ÖN KAPI CAMINDAN GELEN SES |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2012 Saat 23:51 |
Merhaba arkadaslar..4 ay önce aldıgım 308 aracımda sağ ön kapının camı yarım açık oldugunda yada tam açık oldugunda cam ın oynadıgının ve kapıyı kapattıgımda çok kötü cam kırılacak gibi ses geliyordu..baya sordum kaportaclıara camcılara yapabilen daha doğrusu bakan bile olmadı..dün sanayiye yolum düşdü bir usta baktı kapıyı açtı motor da sorun yok dedi.diğer parcalaradada sorun yok dedi ve neden oldugunu bulamadı..yalnız ben hallederim dedi :).. filitleler altına ek plastik parcalar yerleştirdi.yani camı sıkıştırdı gibi birşey..şimdi ses baya azaldı..yalnız camı indirip kaldırdığımda sanki cam biraz zorlanıyor mesela eskiye oranla %25 gibi..benim düşüncem bu cam motoruna zarar verirmi? malum cam motoru çok pahalı... saygılar
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim keşke normal bi sanayiciye oynatmasaydın sesi kescem diye kimbilir ne sıkıştırdı oraya..
Cam motoruna zararı bence illaki olcaktır ilerde zorlanmadan dolayı bi sıkıntı yada makaralarda zorlanmadan ötürü daha beter sesler cıkacaktır.. Benim tavsiyem kendim uğraşyım dersen...(kapı döşemesi sekmanları kırılır bilgin olsun) Ses gelen camın kapı döşemesini sök. onun altındaki izolatörü dikkatlice kapıdan maket bıcağı kullanarak ayır...ayırdıktan sonra tekrar yapıştırmak için izolatöre ve kapıdaki karşılığını tinerle temizle yoksa çok sağlıklı yapışmaz.. camı indir ve kızaklara sıvı gres veya silikon sprey sık...bu çok daha rahat çalışmasını ve sesi kesecektir...308 lerde cam hafif açıkken gelen bu ses kronik gibi bir şey.. Kendim yapamam dersen serviste bu işlemlerin yapılması iste.. servise bu şikayetle gelen müşterilere yapılan işlem 1-garantiden kapı izolatörü değiştirilir 2- bütün kapılar silikon spreyle temizlenir 3-sorun devam ederse cam krikosu garantiden değişir.. Düzenleyen kaan__ - 24 Ağustos 2012 Saat 00:37 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
tskler kardes.
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
aracım 2008 model garantisi yok mecbur böyle yaptık
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |