![]() |
|
1.4 hdi turbo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2012 Saat 03:13 |
Metin Bey,
Murat abiden fiyat almadım onada ayrıca sorucam aklımda. Efe Bey, Orjinal turbonun fiyatı gerçekten pahalıymış diycek başka bir şey yok. Anlaşılan turbo değişimini yağ değişimine denk getirmek daha mantıklı olacak. Verdiğin bilgiler için teşekkürler özellikle turbo değişiminde yapılacak işlemler ile ilgili. Açıkçası servisin verdiği fiyata göre orjinal turboyu alıp değiştirmek pek mantıklı gelmiyor.Bu hali ile satıp üzerine turbo fiyatı kadar para koysam daha donanımlı bir 307 alırım. Bahsetmiş olduğunuz ithal turbo çok daha mantıklı geliyor. Toplasan senede 10 - 15 bin km yol yapıyorum. Turbo değişiminde sizinle mutlaka irtibata geçerim. Hayırlı geceler. |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal turbonun fiyatı o doğru fiyat vermişler isterseniz elimde ithal turbo var sıfır olarak 700 tl.
Gelelim sorun yaşarmısın yaşamazmısın konusuna turboyu söktün direk takayım dersen ki çoğu tamirciler öyle yapıyorlar ve turbo ilk marşa basmadan itibaren tekrar bozuluyor. Sıfır turbo yu aldıktan sonra araç üzerindeki arızalı turbo sökülecek motor yağı iyice süzülecek ve turboya gelen yağlamam boruları basınçlı havayla temizlenece daha sonra blok üzerinde bu boruların bağlı olduğu kanallar tazikli ilaç ile temizlenecek turbonun montajı yapıldıktan sonra motor yağı koyularak araç çalıştırılacak hiç gaz vermeden hararet seviyesi fan açmasına yakın araç stop edilip motor yağı ve filtresi tekrar değişecek bu dediğim şekilde turbonu değiştirirsen hiç bir sıkıntı yaşamazsın. İstersen yarın ara ben orjinal servis malını daha uyguna temin etmeye çalışırım bir tek kutusu değişik olur. garett olarak getirtebılırım |
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şahin peugeot Murat abiden fiyat aldın mı? Uygun fiyata orjinal parça satıyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 model 307 1.4 hdi aracımın turbodan ıslık sesi geliyor. Bayağı araştırma yaptım tamirinden memnun kalanda var sakın boşa para verme diyende var. Tamir fiyatı 250-350 arası tabi söküp takması hariç.
Parçacılardan aldığım sıfır 1.4 hdi turbo fiyatı 600 ile 800 arası. Bugün peugeot yetkili servisinden (ismini bilerek yazmadım kötüleme ya da reklam olmasın) turbo fiyatını sordum 4500 tl + kdv ![]() Fiyatlarda bu kadar uçurum olması normal mi? 4500 tl + kdv'lik turbo nasıl bir turbo ne özelliği var merak ediyorum. Servise ben derdimi yanlışmı anlattım ya da servis benimi yanlış anladı? 2004 model 307 1.4 hdi' ye ait turbo fiyatı istedim. Yarın başka servislerden de fiyat alacağım. Bilgisi ya da görüşü olanlar varsa paylaşmanızı bekliyorum. Herkese hayırlı akşamlar... |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |