![]() |
|
krem rengi döşemeler(kumaş ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2012 Saat 20:04 |
mrb arkadaşlar arabamın koltukları özelikle ön iki koltuk lekeler var kirlenmiş bunu nasıl ve neyle temizleyebilirim. bugün kosla nın halı temizleme ürününü (sprey) aldım . yarın sabah deneyeceğim inş işe yarar .
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende krem rengi dösemeli 5008 kullaniyrum ve bende cok magdurum su koltuk dösemelerinden senin aldigin ürünün aynisindan bende kulandim ama ise yaramadi kurudukdan sonra sari rengli halka seklinde leke izleri kaliyo koltuklarda sabunlu suyla sildim sonax in kultuk silme küpügünü vsss neler denedysem olmuyo en güzeli güzel bir koltuk kilifi ama bende oda olmuyor arka 3 lü ayri ayri koltuklardan olusdugu icin piyasadakiler olmuyo baska fikri olan varsa bende cok sevinicem
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
küçük bi bölgede deneyeceğim olmazsa yapmam ama mutlaka bi çözümü olmalı.
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
2 hafta önce ben halı yıkama makinası ve loc ile cok güzel bir koltuk temizliği yaptım.Mükemmel oldu fakat zor iş vakit ayırmak gerek.Benimde koltuklar bej rengi ve herhalde uzun zamandır temizlik görmemişler.LOC çok güzel bir ürün tavsiye ederim.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bölgesel temizlik her zaman için leke bırakır..
kosla nın ürünleriden araç koltuklarını silerken evlerdeki gibi sonuç alınmıyor malesef.. koltık temizliğinin en ekonomik yolu... Pazar günü hava serinlemişken ![]() 1-fazla ıslak olmayan bir bezle koltuklar silinir 2-loc adlı ürünü microfiber bezle koltuğun her yeri gayet ıslak bir şekilde güzelce silinir 3-son aşama en önemlisi halı yıkama makinesiyle silinen bölgeler tamamen çektirilir..(kirli sular tamamen çekilene kadar bu işeleme devam edilir) 4-araç kurumaya bırakılır.. 5- pazartesi günü görmeyi istediğiniz manzara karşınızda ![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Kosla işe yarar fakat bu iş için kendi denediğim ve tavan kumaşında mükemmel ötesi sonuç aldığım bir ürün tavsiye edebilirim; Amway 'in LOC adlı ürünü. Bulabilirsen tavan koltuk gibi kumaşlarda mükemmel sonuç veriyor.
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Ben aracımın içini komple Lock ile siliyorum ve her zaman memnunum... Tavsiye ederim...
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
hemşerime aynen katılıyorum, halı yıkama makinasının mucizesini keşfettiğimden buyana hanımla paylaşamıyoruz halı yıkama makinasını
![]() ![]() ![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |