![]() |
|
Turbodan Gelen Ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oğuz Bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oğuz Bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2012 Saat 15:38 |
Arkadaşlar Bazı Turbolu Araçların Turbosundan Çok küçük derecede ıslık sesleri geliyor 3000 3500 devirlerde... Aşağıda Belirttiğim Linkteki Gibi Sadece Ses Kaydı Görüntü Yok Diye Kapatmayın Birde Bu Islık Sesinin Çok Çok Daha Güçlü Çıktığı Bir Araba Görmüştüm Bildiğiniz Güçlü Bir Şekilde Çalınana Islık Sesi Bu Turbodan Geliyor.
Peki Neden Birinde Daha Az Birinde Çok Çok Etrafı İnim İnim İnletecek Kadar Ses Çıkıyor?
Vereceğiniz Cevaplarla Beni Aydınlatmanızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler...
|
|
Hayatın Durduğu An... 6. Vites 8500 Devir...
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Açıkçası ben çokta inim inim inleten bir ses duymadım, normal gibi geldi.. Ama gaza her bastığınızda bir balans sesi geliyor sanki..
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |