![]() |
|
Yol Bilgisayarı ve Cd Çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2012 Saat 03:16 |
Merhabalar.
Arkadaşlar 3 satır yol bilgisayarını kısmetse perşembe ya da cuma günü takıyorum, kargoda geliyor. İlk olarak sıcaklık sensörüm yok. ayna alayım dedim, bazı yedek parça sitelerinde baktım sensör üzerinde yok diyor, bazılarını arıyorum var diyor ben de şaşırdım. tek olarak da bulamadım. İkinci olarak cd çalar bilgileri. şuanda sony cdx-gt25 cd çalarım var, şuan 200-250 lira civarında. orjinal 206 cd çalar alıp taksam ve yol bilgisayarında bilgilerin çıkmasını sağlasam mı diyorum, ama ses olayı nasıl olacak onu kestiremiyorum. diğer taraftan 200lira orjinal teybe vericeme, sonyi de satıp on numara bir pionner alırım diyorum. hatta pionner in yol bilgisayarına aktaran özelliği bile olabilir. böyle karışık durumlarım var :) tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=ggrFcROiZ4w
Bu işlemi sağlayan aparat (teyp hariç) 380tl :d haberiniz olsun. |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Hocam bu aparatın adı ve teypte olması gereken çıkışın adı nedir? usb li cd çalar almayı zaten düşünüyorum. bir hesap edeyim bakalım ne olacak :) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
videodaki teyp
CDA 9886r modeli hangi modeller ile çalışıyor tam döküman bulamadım. Ekran çıkışı (video değil) olan teyplerle uyumludur diye bahsediyor. Her teybe olacağını sanmam. Pioneer için olanı şimdi bulamadım. Vakti zamanında araştırırken görümüştüm |
|
![]() |
|
o zaman cd çalar minimum 500 lira desek, 300lira da gerekli olan aparatı, en az 800 liraya patlayacak bu iş :) o zaman bu iş yatar hiç gereği yok.. |
|
![]() |
|
junker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Fotodaki mavi soketten çalışıyor Alpine'ın bahsettiğiniz aparatı, Alpine'a özel bir giriş sanırsam.
![]() |
|
207 1.6 HDI Premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |