![]() |
|
anomalie antipollution |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 19:17 |
arkadaşlar bugün aracım anomalie antipollution şeklinde göstergede bir yazı çıktı. ve kırmızı musluk şeklinde lamba yandı. bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
|
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Meshur antipollution fault'un fransizcasi
![]() Aracinizin cekisinde, yururunde herhangi bir problem ya da aksaklik var mi? |
|
![]() |
|
kaliova yine yardıma koştu teşekkürler...
çekişte falan hiç bir problem yok bugün benzin ve lpg aldım ondanmıdır diye şüpheleniyorum. birde geçen hafta hiç yere problem yokken lpg bakımı yaptırdım adam meme ucu değiştirdim dedi.
|
|
|
|
![]() |
|
birde bu ışığın kırmızı yada sarı olması bir şey değiştiriyor mu.
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yakittan olabilir tabii ki eger yururde sorun yoksa muhtemelen ondandir. Ama en guzeli bir okutturup derdi neymis bir baktirmaktir. Isigin rengi herhangi bir bilgi vermez.
Düzenleyen koliva - 20 Ağustos 2012 Saat 21:26 |
|
![]() |
|
kendimiz söndürebilirmiyiz bu ışığı yoksa illaki sevise mi gitmek gerekiyor. bulunduğum yerde servis yok ta
|
|
|
|
![]() |
|
Arizasina gore kendiliginden sonebilir. Diger durumlarda bilgisayara baglamadan sondurmenin bir yolu yok maalesef. |
|
![]() |
|
arkadaşlar bu motor arıza lambası fren sistemindeki aksaklıktan da yanar mı? benim fren balataları aşınmış ses yapıyor da. cevaplarsanız sevinirim
|
|
|
|
![]() |
|
ABS isiginin yanmasina neden olabilir ama ariza isiginin yanmasina sebep olduguna hic sahit olmadim. |
|
![]() |
|
meme uclarıını değiştirip söndürttüm. sorun yok uzun süredir
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |