![]() |
|
206 modifiye yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
k.ay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2012 Konum: Antalya-Eskişeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2012 Saat 12:07 |
|
Arkadaşlar 2005 model 206 x-line aldım.İlk kez araç sahibi oldum ve açıkçası pek bilgim yok bu konularda.Antalyada güvenebileceğim bir yer bilen varmı.Ayrıca geçen gün pioneer teyp aldım ve montaj yaptırdıktan sonra aracın üstündeki gösterge paneli iptal oldu,saat arabayı çalıştırdıgımda düzeliyor ama ilerlemiyor.Teyp değiştiği için düzelmeyeceğini söylediler.Bilgileri olan varsa yardım ederse çok memnun olurum.Çok teşekkür ederim şimdiden
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
teyp bagladıktan sonra ekran baglantılarını duzgun yapamamıslardır tekrar kontrol etmelerı gerekır
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dostum aynı sorun bendede oldu hemde iki 206 dada orjinal teypinden baska teyp takılınca ekran iptal oluyor cogu arabadada böyledir....kesin ve net sorunununuz bu baska teyp taktıgınız icin ekran iptal oldu direksiyonun oradaki uzaktan kumanda da islevini yetirir
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
bence arkadasım baglattıgın arkadaslar nasıl baglancagını bılmıyorlar:)
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
k.ay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2012 Konum: Antalya-Eskişeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
Arkadaslar yaptırdığım yere getirdim ama olmayacağını söylediler,mediamarktn anlaşmalı yeri,eğer gercekten düzeltilebiliyorsa gerekli şikayet yaparım.Sonucta o servisligi isteyen cok yer vardır |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
3 satır ekran takın düzeliyor herşey
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
bir de servisten orjinal teybi kapattırın bir gittiğinizde
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |