![]() |
|
307 için arka coilover kiti.. Fırsat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2012 Saat 15:49 |
arkadaşlar sıfır olarak olarak sadece 50-100 km arası yapmış olduğum fazlalık nedeniyle sıfır coiloverlarımı satıyorum, lütfen sorunu çiziği patlağı varmı diye sormayın gerçekten sıfır üründür yüzlerce km yapıp haşatı çıkmış ürünlerle kıyaslamayınız.. 2 adet arka sıfır amortisör 2 adet arka yay takımı ta technic markadır emişi gerçekten çok iyidir kesik spor yaylarla kıyaslamayınız..
7 cm indirebilme özelliği vardır.. istediğiniz gibi yükseltip alçaltabilirsiniz. hangi ayarda durmasını istiyorsanız o ayarda kalır.. 307 de arkalar önemlidir yük yükleyeceğiniz zaman sürtmemesi için kaldırabilmek gerçekten güzel özelliktir.. Fiyat olarak 320 tl düşünüyorum kargo alıcıya aittir sıfır tek parça ürün coilover için gerçekten çok uygun fiyattır piyasada ön arka 1000 tl ye satılmaktadır burdan hesabını yapın ben sadece ARKA COİLOVERLARI satmaktayım.. Düzenleyen okan4037 - 18 Ağustos 2012 Saat 11:57 |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilan falan var mı acaba?
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
ilan eklemedim öncelikle sitemize eklemek istedim.. bu arada numaramı eklemeyi unutmuşum 0506 904 44 04 .. arkadaşlar üründe sorun yoktur tekrar ediyorum sıfırdır.. ve SADECE ARKA COİLOVERLAR SATILIKTIR.. zaten önemli olanda arkanın ayarıdır.. 2 adet amortisör(arka) 2 adet yay(arka)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
bu arada ürün opsiyonlanmıştır arkadaşlar bayrama kadar. muhtemelen satıldı satılmazsa burdan yazarım, teşekkür edeirm ilginize
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |