![]() |
|
ACİL yardımcı olursanız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuzarslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuzarslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 Saat 23:33 |
arkadaşlar arabam 2006 model 1.4 307
önce sorunu anlatayım arac 30 40 km gittikten sonra rolantideyken devir göstergesinde oynama oluyor kendini toplaya bilirse stop etmiyor toplayamazsa stop ediyor ama dönüşlerde ayak debraja 2-3 saniye basılı kalırsa yada boşa alınırsa muhakkak araba stop ediyor. dediler gaz kelebeğin boğazını temizlet 2 gün idare etti orjinaliyle degiştirdim 2 ay idare etti anlamam ama bilgisayara takıldıgında gaz kelebeğinin orda scart seklinde kablo var orda hata oldugunu sölediler o kablo tamamen degişmesi gerekiyor onunda 1000 tl civarında oldugunu söylediler bu devirde oynama sorunu rölantide klima yı calıstırınca kesinlikle asrı devirde hareketlenme oluyor ve stop ediyor. Gaz cını söylediği hiç oynatma arabayı ilk gaz da sorun olabilir diyor ama sorunu bulamıyor. adamı hasta eden bu soruna sizce nasıl giderebilirim.ilk gaz ayarımı yoksa o kablodan mıdır.Bir yardımcı olursanız cok sevinirim,hafta sonu afyon ve denizlide bulunacagım marasta cözemediler afyon ve denizli de bu sorunu cözebilecek bir pejocu var mıdır
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim ismini hatırlamıyorum ama konyada çok güzel bir özel servis olduğunu biliyorum ve işten iyi anladıklarını duymuştum.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
30 40 km. gittikten sonra oluyor soyleminizden ben bu sorunun motor sicakken ortaya ciktigini anliyorum dogru mudur? Peki motor sicakken stop edince tekrar marsa bastiginizda mars gec aliyor mu? Esas soru ise, bu sorun aracinizi sadece benzinde kullandiginizda oluyor mu?
|
|
![]() |
|
yavuzarslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuzarslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardes olabilir motor sıcakken yapıyor ama marsa basdıgımda hemen alıyor bekleme yok yani
KARDES BENZİN DE KULLANINCADA AYNI SORUN VAR MALASEF İLGİLENEN ARKADASLARA TESEKKÜR LER |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |