![]() |
|
XR filtre bogaz çapı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 Saat 23:15 |
arkadaşlar bugun sanayiden arkadasıma acık hava filtresi aldırdım. Ve telefonda aracımın 106 xr oldugunu belirttim ve parcayı satan kişi carspeed marka bir filtre vermiş huni biciminde ve devasa buyuklukte bu kadar buyuk olacagını tahmin etmiyordum filtrenin. Sorun su ayrıca filtrenin bogaz capı cok geniş yani araca monte edemiyorum. Ayrıca Orjinal filtre kutusundan motora yag koydugumuz kısma ufak bir hortum gidiyor yani o hortumun amacı nedir acık hava filtresi taktıgımda o boruyu takmasam ne olur kafam cok karıstı. 106 ların filtre bogaz capı hakkında bilgisi olan ve bu carspeed marka filtreyi kullanan var mı ?
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O ufak borudan motor yaginin buhari gelir ve tekrar emme manifoltuna vererek motorda yakilmasi saglanir. O boruyu ya bir sekilde aynen baglayacaksiniz ya da onun icin ozel uretilmis kucuk filtrelerden kullanacaksiniz.
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
usta taktırdım fakat o ufak boru boşta kaldı takan usta onun hava aldığını takmasa da olabilecegini soyledi fakat filtreden ses gelmiyor sebebi o ufak borudan dolayı mı acaba.. anlamadım gitti yani öyle boguk bir ses vermiyor cok az bir ses cıkıyor.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
yani o kastettiğiniz mini filtre krank yada egzantirik filtresi olarak mı gecıyor adı?
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filtreden ses gelmemesinin o boruyla bir ilgisi yok. Ayrica takan ustada iyi sallamis. Aynen bahsettigin gibi egzantrik ya da krank filtresi diye gecer.
Düzenleyen koliva - 16 Ağustos 2012 Saat 13:50 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
teşekkürler o halde o acık kalan kısıma krank filtresi takmam daha sağlıklı olur boşta durmasından çünkü direk hava filtresine sıcak hava üflüyor.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |