![]() |
|
206 benzin lpg sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osmannuri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osmannuri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 Saat 17:44 |
arkadaşlar 2004 206 xt 1.4 aracım var aracı 2010 mayıs ayında aldım 2011'de de atiker sıralı sistem lpg taktırdım araç başladı sapıtmaya bir süre sonra arabam ilk çalışma sırasında motor soğukken pat pat sesler çıkararak çalışmamaya başladı gezmediğim atiker servisi kalmadı benzinden dediler bujiler bobinler kontrol edildi bişey yok dediler en son beyne baktırdım format atıldı kalibrasyon yapıldı düzeldi 2 ay sonra tekrar aynı sorun başladı bi süredir bnznde kullanıyorum arabayı motor 30 dereceyi gösterince normal çalışıyo benzinde sıkıntı olmuyo ama ilk çalıştırmada zor çalışıyo. lpg deyken normal çalışıyo allah rızası için yardım edin bıktım arabadan soğudum bildiğiniz bi yer varsa tavsiye edin lütfen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |