![]() |
|
acilllll 307 xt 2002 hdi kapı kiliti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
komando ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 Saat 15:52 |
merhaba ben emre uzman şemdinlide görev yapıyorum aracım 1 aydır çalıştırmadım 307 xt 2,0 hdi 2002 model aracımın kumandasına bastım ama çalışmadı pilleri de değiştirdim yine çalışmadı kapıdan açayım dedim dönmedi anahtar nasıl açacağım yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapı kiltlerine wd40 sıksan belki doner anahtar.. pil degıstırmeseydın keske.. akunde zayıflamıs olabılır..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
komando ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam da anahtar deliğe giriyor kapanma tarafına dönüyor ama açma tarafına dönmüyor aküyü başkasıda söyledi ama kaputu nasıl açacağız.yardımınız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |