![]() |
|
anahtar suya düştü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 Saat 00:43 |
arkadaşlar bugün anahtarı suya düşürdüm hemen kurutmaya çalıştım (elektrikli soba üstünde piliç misali çevirdim)arabayı çalıştırdı şuan bir sorun yok benim sorum sonra bir sorun çıkarmı??şehir dışına çıkıcam bir sorun yaşarmıyım?Böyle bir sorun yaşayan arkadaş varmı???tşkürler
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anahtar için söylemiyorum ama elektronik malzeme olduğundan zamanla oksitleme yapma ihtimali çok yüksek.Bu nedenle anahtarın içinin açılıp oksitlemeye karşı temizlenmesinde yarar var.
|
|
2003 307 1.6 XR Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam açma kapama devresinde sorun olsa bile çipte sorun olmaz, çip mıknatıs gibi bi madde oksitlenme yapmaz en fazla uzaktan kumanda ile kapıları açıp kapatamazsın aracın çalışır.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
içini aç, saç kurutma mak. ile güzelce kurut bişeyi kalmaz :))
Düzenleyen tigerland - 15 Ağustos 2012 Saat 02:53 |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
kontak spreyi al, anahtarı aç temizle, mis...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
1 yıl önce arabanın anahtarını üzerinde bırakıp eve girdim, üzerinde dediğim kontak değil baya tavanda bıraktım ![]() Evden çıktığımda arabam gayet güzel ıslanmıştı. Anneme sordum, çiçekleri sularken benim arabayıda bir güzel sulamış ![]() Hiç panik yapmadan bastım düğmeye çalışıyor, işte dedim benim aslanım
![]() |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
oksit dışında bir zarar gelmez
oksitte zamanla olusur ve temizlenir erken davranırsan gecikirsen çürüme yapar ama araban çalışır uzaktan kumanda düğne çalışmaz en fazla
|
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Hocam anahtarın içini sökün. Bir kap içerisinde princin (bildiğimiz prinç) içerisinde bir gece bekletin.Prinç taneleri devre üzerindeki rutubeti ve nemi alacaktır.
Bu uygulamayı ben cep telefonumu suya düşürdüğüm zaman telefon tamir eden arkadaşım söylemişti. Denedim ve o günden beri telefonumda herhangi bir oksitlenme veya onun gibi hiçbirşey olmadı.Gayet güzel çalışıyor. Düzenleyen senol73 - 15 Ağustos 2012 Saat 11:36 |
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
devreyi saf alcolle temizlemekte fayda var oksitlenmeyi önler..
|
|
![]() |
|
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Anahtarı açıp mutlaka temizlemelisin, bunu yapmazsan 1 kaç gün içinde oksitlenme yapacaktır ve anahtar aracı sürerken bir den aracı istop ettirecektir ve oksitlenme arttığında aracın kumandası çalışmayacaktır..
|
|
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |