![]() |
|
arabam kıtlendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baris5537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris5537
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2012 Saat 22:16 |
Arkadaşlar cümleten selam. arabamın yedek anahtarı yok abimde sağolsun anahtarla denıze gırmıs ve anahtar yok napcagmı bılmıyorum beyını kıtleme ihtimalinden bahsedıyorlar ve cok masraf vıkabılecegınden
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. Zor bir durum. Anahtar yok derken denize mi düşürmüş?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot servisinin yolu gozuktu hocam ozaman onun ıcınde sizden anahtarın yanında verılen kodu ısterler kart gıbı ustunde kod yazar ama anahtar fransadan gelır ne zaman gelır o bılınmez
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
baris5537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris5537
anahtara dair hiçbirşey yok ne kart ne numara nede yedek kalakalldım
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hocam ozaman gıdın bayiye muhakkak motor numarası yada şasi numarasından sıze anahtar yaptırcaklardır ama bıraz tuzlu olcak bu olay
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dostum anahtar kartına gerek yok servisde o kodlar var zaten, normal anahtarcılar bile gelen müşterilerinde kart yoksa servisi arayıp istiyolar kod numaralarını, ayrıca 2 ay önce yedek anahtar yaptırdım kart falan sormadı servis.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bu arada yedek anahtarı olmayan arkadaşlar, yedek anahtar yaptırmazsanız
bile en azından anahtarcıya gidin yedek ve uç açtırın 6-7 tl civarı
bişey, aracı çalıştırmasa bile bu gibi durumlarda hem kapıları açarsınız
hemde açılacak anahtar için yedek olmuş olur, Anahtarcının dediğine
göre hiç anahtar olmadan anahtar yaptırmak nerdeyse iki katı fiyata mal
oluyormuş. Bende iki tane normal anahtar bitanede sadece kapıları açan
çipsiz anahtar var.
|
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Allah kolaylık versin ... |
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
acil şifalar...
|
|
1999 206 1.4 benzin/lpg gri oto.şanz.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Allah kolaylık versin. Çok pahalı bir şeyse (ki Pahalı ) en az 300 400 lirayı bulur. Git aracın immosunu iptal ettir. dicem ama yine de yeni kontak tak kapı kilitlerini değiştir bilmem ne ohooo. Hakketen allah kolaylık versin de. E be kardeşim madem elinde bir tane anahtar va hiç mi demedin bu kaybolursa ben naparın diye. Serco 05 kardeşime katılıyorum. Bir anahtar açtırmış olsaydın işin çok kolay olurdu. en azından kapıları felan açar kapatırdın, hatta immoyu iptal edip o anahtarı kullanmaya devam bile edebilirdin.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |