![]() |
|
benzin kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vedat ömer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2012 Konum: şöför Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vedat ömer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2012 Saat 21:29 |
aracım yarım depoyu geçince benzin kokutuyor başına gelen ve tamir ettiren varmı (307sw 1.6 16v) teşekkürler
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sen bi aracin altina yat bak koku deponun oradanmi geliyor eger ole ise depon delinmedigine gore hortumlardan birinin cikmis olmasi ihtimal... bnm arac benzin kokutuyordu benzin pompasinin ordaki hortumdan benzin siziyordu kendim halletim ...
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Arka koltuğun altında (307 lerde farklılık gösterebilir) bezin şamandrasını bul ve kontağı aç giriş çıkış hortumlarının ucunda çatlak varsa sızıntı yapar zaten. Peugeot ların kronik sıkıntısıdır.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
tebrikler kardesim ayni sorun bendeki halletim 2 cikis wardir arka koltugun altinda bir kapak war onu cikarinca benzin samandirasi var ondan 2 hortum cikiyor benim cikis hortumundan benzin siziyordu halettim arcin yakit yemeside azaldi baya umarim bu arkadasimizinda o sebebdendir....
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
aynısı benim aracımda da vardı. yarım depodan fazla benzin doldurdummu dehşet benzin kokusu sarıyordu içersini.
şamandıra contasında çıktı arıza. 15 liraya değiştirttim düzeldi.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Evbet aynı sorun bende de var ve bugün bakıcaz..Geçenlerde bi lifte kaldırıp baktık depodan dediğiniz gibi hortumların ordan geliyo keskin benzin kokusu ama usta benzin deposunun komple inmesi lazım o borulara bakabilmemiz için çatlak vardır yada bu depoda koku yapmasın diye tahliye hortumu oluyomuş o çıkmış olabilir dedi..Araç çalışırken gazla yada benzinde fark etmiyo hep yapıyo benzin kokusu
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
yere damlamıtyorsa havalandırma hortumundandır. yarım üstünde ise çalkalamada ypıyor sorun olmaz veya havalandırma hortumunu yukarıya uzatacaksın
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Evet benim sanırım havalandırma hortumundan bunu usta anlayamadı babam bi kerede anladı daha önce babamın araçlarından birinde de olmuş çünkü havalandırma hortumu yerinden çıkmış ondan koku yapıyomuş..Ama bu hortumun geçtiği yerde depoyle birleşik halde benzin konulan yere doğru muhafaza gidiyo ve muhafazayı sökmek i.çin komple deponun inmesi gerekiyo çünkü birleşik o da uğraştırcak demişti malatyadaki usta bakalım balıkesirdeki ustam ne dicek
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |