![]() |
|
Aracın benzinde tıkanması ve gitmemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kemal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2012 Saat 13:24 |
Arkadaşlar herkeze merhaba başımdan geçen ve çözüme ulaştırdığım konu hakkında bilgi vermek istedim basına gelipte en azından benım gibi madur olmayın sizde,
Araçımdaki sorun araç benzinde resmen tıkanıyodu ve gitmiyodu LPG ye aldıgımda ise biraz rahatlıyodu ama ondada 3500 devirden sonra tıkanıyodu servise götürdüm aracın lpg li oldugu için ateşleme bobini arızalanmıştır ve genelde yapar dedi. aslında az cok bilgimizde var bende ya ateşlemeden yapar bunu yada enjektörlerden demiştim nese tamam dedik değişelim hem bobin hemde bujiler deiştim bu arada ateşleme bobin fiyatı 140ytl buji takımıda bosh çit tırnak 30ytl aldık geltik usta efendi taktı bas marşa dedi marşa bi bastık gene aynı
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |