![]() |
|
zor açılan camlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2012 Saat 11:40 |
teşekkürler , o zaman ilk iş aracın elektrik tesisatını ve cam motorlarını kontrol ettireyip
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aynen soyle sagdaki cam gayet guzel acilip kapaniyor ,,soldaki cam zor kapaniyor benim aslinda camin kizaginda sorun war sanirim motor yuke geliyor cunku birde kaldirmak icin basinca ses yapiyordu benim arizam kesinlikle camin kizagindan seninki tam olarak bilemeyecegim ama benim sol cam yuke geliyor yani zorlaniyor sag ayrica 2 cama basincada bi o kadar daha dusuyor guc
en guzeli nedir bilirmisin soktur motoru baktir sokmusken camin kizaginada baktirirsin...
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle ya motor yada elektirk tesisatından.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
ayni sorun bndede var bence caminin raylarinda olabilir sorun camin one geri hafif sallaniyorsa...2 cami ayni anda indirirken cok zayif oluyor bnmki belkide elektrik tesisatidir bilmiyorumm....
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
O cam motorları çok kuvvetlidir. Değil pislik araya karton soksan kapatır açar. Büyük ihtimal motorla ya da elektirikle ilgili bir durum olsa gerek.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
en kötü motorunu değiştirirsin. pislikden olduğunu sanmıyorum ben pek
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hocam bunun nedenı pıslıkmı yoksa motorlarından dolayımı buna bakmak lazım
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
arkadaşlar 2003 model 307 aracım var, cam otomatiğine bastığımda camlar zorlanarak açılıyor acaba bu camların açılımını kayganlaştıran rahat acılıp kapanmasını sağlayan bir ürün gibi birşeyler varmı en olmadı bi camcıya götürüp temizletsem işe yarar mı ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |