![]() |
|
Vites Körüğü 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2012 Saat 12:44 |
arkadaşlar arabamın vites topuzunda çatlaklar vardı orjinalini aldım ama baktım ki körükte de deformeler olmuş değiştireyim dedim döşemeciye gittim adam yenisini dikti ve taktı bide baktım ki çok kaba duruyor ve kabarık olmuştu çıkarttım başka yere gittim 2.si iyi yaptı ama geri vitese takarken yerinden çıkacakmış gibi duruyor ( öntaraf) bu vites körüğünün orijinalini sanayide bulamadım serviste fiyatını bilen var mı ? takarken nelere dikkat etmeli?
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serviste baya bi pahalı olması lazım. Benimki de üst kısımları yıpranmıştı toka taktım süslü oldu :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım benim vites körüğü de bitmişti, serviste 220tl çektiler bende aşağıdaki açmış olduğum konuda ki gibi internetten topuzu ve körüğü birlikte aldım kendim taktım, hiç sıkıntı vermedi. İstersen nereden aldığıma bir bakarım, geri dönerim...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
verdiğiniz linkten baktım evet vites körüğü çok iyi . nerden aldınız benim topuz yeni geçen hafta servisten aldım ama körük almam gerekiyor
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Dostum körükle topuz birlikte geldi, ayrıca körük istersen bir iletişime geç herhalde kolaylık yapar. Ben aşağıdaki linkten aldım, fakat ürün kapanmış, yinede üretici ile temasa geçebilirsin.. kolay gelsin. |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |