![]() |
|
307 1.6 xt arızaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MakMuhAhmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MakMuhAhmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2012 Saat 02:40 |
|
Değerli arkaşlar;
Benim ; 2005 Model 307 1.6 xt arabamda bugunlerde kafama takılan 2 tane problem var.
1.KLİMA:Aracı çalıştırıp klimayı açıyorum klima güzel çalışıyor fakat belli bir zaman sonra duruyor,daha sonra tekrar çalışıyor,tekrar duruyor (2-3 kez böyle oluyor..Hem normal modda hem Auto modunda)fakat uzun yola çıkıca hiç durmadan sorunsuz olarak çalışıyor.Genelde şehir içi kullanımda klima bana durup kalmaksından dolayı büyük sıkıntı veriyor.Acaba problemi ne olabilir.
2.BİLİNMEYEN SES : Özellikle 1.vitesten 2.vitese geçişlerde yada 1.vites veya 2.viteste düşük devirde seyir esnasında böyle "vik vik vik " ötme sesleri geliyor sanırım yetersiz devir gibi birşeyden kaynaklanıyor.Fakat ben bu sesi hiç sevmiyorum bunu engellemenin bir yolu var mı acaba..Biraz daha beni tırmalarsa bu ses arabayı bile elden çıkarmayı düşünüyorum..
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
|
||
2005 307 1.6 XT
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam ötme sesi fren balatalarından olabilir yavaş giderken diske değip ötebiliyor, özellikle balatalarınız yeniyse, sesi duyduğunuzda hafifçe frene dokunun ses kesiliyorsa fren balatalarındandır.
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+1 katılıyorum, aracı aldıktan sonra fren disklerini bende değiştirdim balataları değiştirmediğim için balataların henüz %20-25'i eridiği için değiştirmemiştim aynı sesten bende de vardı ilk 100km'de falan zamanla geçti ses çıkarmamaya başladı, değişeli yaklaşık 1100km oluyor şuanda sadece frene hafif basınca çok tiz bir ses çıkıyor oda normal bir ses disklerde.
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
1. Sorununuzun cozumunu "nasil yapilir" bolumunde Celal arkadasimiz detayli bir bicimde anlatmis.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23750&title=otomatik-klimann-fan-sorunu 2. Ses egzos flansindan geliyordur muhtemelen. Egzos ya da katalitik konvertor degisimi yapildi mi son zamanlarda? Düzenleyen koliva - 12 Ağustos 2012 Saat 06:14 |
||
![]() |
||
MakMuhAhmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MakMuhAhmet
|
Saygılarımla
|
||
2005 307 1.6 XT
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MakMuhAhmet
|
|
||
2005 307 1.6 XT
|
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
ses için şu konu yardımcı olabilir.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |