![]() |
|
Eibach yay aldım. Orjinal mi bu şüpheliyim?resimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2012 Saat 20:59 |
merhaba dün 190 liraya eibach pro-kit yay aldım netten sahibinden'den elime ulaştı ama üzerindeki eibach yazısı silinmiş gibi acayip biraz. şüphelendirdi beni. o kadar önemli birşey değildir ama koskoca eibach böyle markasının baskısını böyle yapmaz ürününün üzerine diye düşündüm. bir teyit etseniz? kazıklanmadım inş :)
kutusunda geldi bu arada. google da pro-kit yazdığımda çıkan fotolardaki kutu ile aynı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence orjinal hayırlı olsun
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal rahat olun
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
orjinal
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
hocam hayırlısı olsun güle güle kullan müsadenizle bir kaç sorum olacak
Sorularım; -Ürünü 190TL'ye nasıl aldınız ? -Araçta basıklık oluştu mu ? (lastik arasında biraz da olsa bir azalma oldu mu ? ) -Konfor ne durumda ? -Orjinal yaylar mı daha iyi yoksa pro-kit mi ? (konfor acısından) -Yol tutuşu nasıl ? -Sert virajlarda araç yanlıyor mu ? -Kasislerden geçerken araç nasıl bir tepki veriyor ? (araçın içerisinde zıplıyor musun ? ) hocam kullandıkça sorularıma cevap verirseniz çok minnettar kalırım, aynı kitten bende almayı düşünüyorum beni de bu konuda aydınlatmış olursunuz hayırlı sahurlar..
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
orjinal dostum bende aldım benimkindede silikler var.
|
|
Satılık Laguna Lip
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
hocam bu soruları size de sormak isterim :) Sorularım; -Ürünü 190TL'ye nasıl aldınız ? -Araçta basıklık oluştu mu ? (lastik arasında biraz da olsa bir azalma oldu mu ? ) -Konfor ne durumda ? -Orjinal yaylar mı daha iyi yoksa pro-kit mi ? (konfor acısından) -Yol tutuşu nasıl ? -Sert virajlarda araç yanlıyor mu ? -Kasislerden geçerken araç nasıl bir tepki veriyor ? (araçın içerisinde zıplıyor musun ? ) |
|
|
![]() |
|
osman.goksel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Selamlar arkadaşlar.
Aracım 206+ Bende eibach sport line 25mm yay var, bir 5-6 aydır kullanıyorum. Yorumlarımı yazayım arkadaşlara bilgi olsun. Bir kere ilk takmada 2 cm kadar alçaldı, şu an 3 cm e kadar zamanla çöktü. Sertlik bir koni amortisör gibi değil pimpon topu gibi sekmiyorsunuz. Ama orjinal halindeki komforu da bulamazsınız. Daha sert. Süratli giderken, asfalt yolda mükemmel ama güven veriyor. Sert virajlarda araç hiç yatmıyor, lastiklerinizin tuttuğu kadar hızla girebiliyorsunuz. O konuda sıkıntı yok. Bu arada lastiklerim de 195-50-15 dir. Zaten lastik değişikliğinden sonra yay taktırdım, araç leylek görüntüden kurtulsun diye. Ama Türkiye'mizin yollarını biliyorsunuz. Kavislerde çukurlarda biraz zıplıyorsunuz ama çok rahatsız edici değil, normalden daha yavaş geçmeniz lazım. Bir de aracın alçalmasından ötürü öndeki lastik paçayı sürtmeye başladım zaman zaman. Dikkatli olmalısınız eskiye nazaran. Ama hiç aracın göğsünü vurmadım. Düzenleyen osman.goksel - 12 Ağustos 2012 Saat 13:05 |
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
- sahibinden de bir ilan görmüştüm 220 TL diye. aradım kampanya olduğunu 190 TL ye düştüğünü söylediler. dilerseniz özelden numarasını verebilirim. bulabildiğim en ucuzu buydu. - daha aldığım pro-kit yayları taktıramadım yarın taktıracağım. aracımda şuan zaten 5lik yay mevcut marka modelini bilmediğim. çıkarınca bakacağım artık. öncesi ve sonrası fotoğraflar koyarım yarın ama pek yararı olurmu bilmiyorum. aracım yükselecek yani düşmeyecek. -konfor açısından tabiki de daha iyi olamaz orjinal yaylardan. ama 3.5 luk spor yaylar içerisinde daha iyi olduğundan şüphem yok. daha denememiş olsamda. -benim aracımda birde ince yanak lastik olduğundan gözümü yoldan ayıramıyorum. ilk spor aracım bu daha önce alçak arabam olmadı. ama bezdiriyor. böyle araç kullanamam ben bu yüzdne yükseltiyorum. tatmin etmezse lastik jantları da değiştireceğim daha büyük yanak alacağım. konfor konusunda büyük sıkıntım var zaten ama şuan aracın üzerindeki 5lik yaylar çok dandik olduğundan olabilir bu. arada bir aracın gövdesi vuruyor çünkü kasislerde. - ayrıca aracı 5 cm düşürmek aktarma sistemine de büyük zarar veriyor. benim akslarım dağıldı. durması gereken açı ile durmadıkları için zor çalışıyorlar akslar. yarın yayları değiştirdikten sonra yürüyenine gireceğiz aracın. sizin aracınız şuan orjinal yükseklikte ise ilk yay değişiminde sıkıntı çekebilirsiniz biraz. artık şehir içinde kafanıza göre hızlanamıyorsunuz hiç beklemediğiniz bir çukur arabayı deli gibi sarsabiliyor. tekrar söylüyorum yalnız ben daha eibach pro-kit yaylarımı takmadım. taktıkdan sonra ne değişecek bilgi veririm tekrar.
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
ikinize de teşekkür ederim bilgilendirme için
|
|
|
![]() |
|
yarın montajdan sonra daha yararlı bilgiler veririm inş
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
haberlerinizi bekliyorum.
|
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
arkdaşlar size bir tavsiyem eıbach pro kit almayın arabanızda istenilen düşüklügü vermiyor.ayrıca verdiginiz para boşa gidiyor..ismine kalitesine kanıp bi dünya para vermeyin tüm yaylar serttir o yüzden gidin fk alın.bu işlerin içinde oldugum içn size bu sözleri söylüyorum...
3.5 yay hiç bir görüntü yaratmaz arabanın düştügünü bile anlayamazsınız o derece bu yayı alacagına orjinalle kullan daha iyi yani. Herkez agzına dolamış eıbach eıbach ben bu eıbach yayı 3.5 cm olarakda kullandım 5cm olarakda kullandım diger yaylardan gram farkı yok.gittim ondan sonraki arabalarıma fk aldım iyi yapmışım dedim yani.ne geregi varmış bu kadar para vermeye... size tavsiyem alıcaksanız fk apexi yay alın hepsi aynı sertlikte yumuşak yay diye bişey yoktur ve bu dünyanın her yerinde böyledir. 3.5cm yayı bende satıyorum ama artı kraflardan kaldırdım müşteriyi memnun etmiyo.millet arabam düşsün diye yay alıyor bu yay arabayı düşürmüyor müşteriyle beni papaz ediyo ondan sonra vay efendim siz orjinal yayların üstüne eıbach yazıp satıyomusunuz hiç düşmedi falan fişman sorular.. eeee kardeşim bana ne kızıyosun ben sana eıbach 3.5cm takmayalım demiştim diyorum ama adam işte sırf arkadaşları eşi dostu tavsiye ettigi için bu yayı tercih ettim diyor sırf bilmediginden yani.... gel 5cm fk takalım bi farkı yok dedigimde müşteri beni fk yaylarının ankara bayisi zannediyo heralde içinden şöyle geçiriyo kesin elinde fk lar kaldı onları satmak istiyo bana diye içinden geçiriyor.. neyse uzun lafın kısası 3.5cm yay görüntüyü etkilemez daha beri konforu düşürür huzursuzluk yaratır.. madem yay takıp kondordan ödün vereceksen bi halta yarasın 5 cm tak demi :) Neyse uzun lafın kısası adam olan anlar yazdıklarımı :)
|
|
Satılık Laguna Lip
|
|
![]() |
|
aracımda 5lik yay vardı ve 45 yanak lastik şehirler arası yolda dahi gözümü yoldan alamıyorum. zaten yükseltmek istiyordum 3-5 yay benim için en mantıklısı olur. fk biraz daha düşürüyormuş aman kalsın
|
|
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |