![]() |
|
Yüksek Viteste Kalkmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egelidr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2012 Saat 17:53 |
Merhaba arkadaşlar. Bugün arabamı kullanırken bir kırmızı ışıkta kalkarken bir yerine üçüncü vitese taktım dalgınlıkla. Araba sarsılarak stop etti. Ne olduğunu anlamadan çalıştırıp tekrar aynı viteste kalkmaya çalıştım fakat yine stop edince yanlış viteste olduğumu fark ettim. Doğru vitesle kalktığım zaman ise balata kokusu benzeri bir koku geldi burnuma araçtan. Sizce bu koku nedir, araca hasar vermiş olma ihtimalim var mı?
|
|
2006 Comfort 1.6 HDİ Premium
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
balata kosusudr kardeşim dediğin gibi.. çok sık tekrarlamadıgın taktirde sorun yaratmaz
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eve t katılıyorum debriyaj balatası kokusu aracın zorlanmasından dolayı gelmiştir.Uzun süreli tekrarlamassan sıkıntı olmaz.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |