![]() |
|
elektronik arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vedat ömer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2012 Konum: şöför Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vedat ömer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2012 Saat 09:39 |
aracı 307 sw 1.6sw pack daha sabahleyin uzaktan kumandayla aracı açmaya çaıştım kapılar açık ve iç ışıklar (gösterge) ışıkları yanıyor ve araç zor çalıştı çalışırken bütün ışıklar söndü ve daha sonra (2EYA3SANİYE) sonra ışıklar geri geldi birkaç sefer denedim hep aynı merkezi kilit devre dışı öyle kaldım ve bekliyorum ne apmalıyım acaba başına gelen varmı ve ayrıcana airbag kapalı ışığıda yanıyor. şimdiden teşekkürler
|
|
illede peugeot
|
|
![]() |
|
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- bilgiden değil, yurdum insanı çözümü: akü kutup başlarını sök, 1 dakika bekle, sonra yeniden dene. 2- tecrübe çözümü: aküsü belli bir seviyenin altına inen yeni nesil araçlarda sistem kendini korumaya alıyor. 2005 model bmw ve 2003 volvo da başıma geldi. servisler bile anlamadı, merdiven altı bir elektrik ustası yeni akü bağlayıp denedi ve şıppadanak çözdü. saygılarımla.
|
|
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|
![]() |
|
vedat ömer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2012 Konum: şöför Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vedat ömer
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim akümü değiştireyim geçenlerde bir kere takviyeyle çalıştırdık biraz zayıflamış olabilir.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarj dinamosunu da bir olcturun.
Düzenleyen koliva - 11 Ağustos 2012 Saat 10:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vedat ömer
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekürler hemen yaptırıp daha sonra paylaşacam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |