![]() |
|
Eşanjör Nedir? LPG ile bağı nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2012 Saat 04:53 |
Selamun AleykümArkadaşlar geçtiğimiz gün aracıma önce Atiker LPG taktırıp sonra da bakım için hemen yanda bulunan Peugeot özel servisine bıraktım. Fakat usta aradı ve bu araba LPG'de bayılıyor dedi. Tekrar LPGciye götürdüğünde su devirdaimi çalışmıyor dolayısıyla LPG sistemi verimli değil demişler.
Bizim yapacağımız birşey yok. Oraya suyun gelmesini sağlayacaksınız Eşanjörü değiştirecek ya da temizleyeceksiniz demişler. Bu eşanjör nedir. çalışma mantığı nedir LPG için önemi nedir? O kadar para verdiğim LPG'mi aracım boğula boğula mı kullanacağım? Bilenler el atsın. Aracıma taktırdığım Atiker sistem
|
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu güncel Ve de cevapsız :)
|
|
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Bizim araçların otomatik şanzımanları su soğutmalıdır.Zamanla antifiriz kullanmamaktan ileri gelen bir kireçlenme söz konusu olmuşsa ki mekanik çalışan bir parçadır bu termostat gibi sıkıntı onunla kaynaklı olabilir. Aracın soğutma sistemini temizleyen bir sıvı var water cleander sanki ismi 25 liralık bir şey onunla sistemi temizleyebilirsin belki faydası olabilir.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Kardeşimafedersin ama yüzde 90 o lpg yi takanın dingilliğidir. Benim araçta zavoli vardı bir gün sorun yaşamadım, şimdi atikerle sıfırladım sistemi pişmanım. 5 defa gittim araç lpg ye geçerken stop decek gibi oluyor, devir saati sürekli birisi sanki ara gazı veriyor. Geçen gün evin önünde araç rolantide çalışıyoklima da açık araba lpg de çalışıyor, içinden sanki biri ara gazı veriyor. Araba stop etti. Pazartesi günü tekrargidecem. Bi daha yaparsa sistemi söküp enjektör memelerini büyütücem diyordu.
Sorunu anlattım adama senin hesap , bana diyo ki yabelki arabada başka bi sıkıntı vardır. Dedim zavoli de bu bir gün sıkıntı çıkarmadı şu an benzinde de yok. Bi ayar yaptı tekrarlarsa sökeriz dedi. Yani sen eşanjöre felan bakmadan önce bi konuş tüpcüyle adam gibi baksın bi daha ayarlarına. Yok yere masraf çıkarıyorlar insana ya.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Ya kaloriferi iptal ederek regülatörün ısınmasını sağlamışlar !!! Kış başında gel pteğini değiştirelim dediler. Hiç içime sinmedi. Bi sürü parayı gözümüz kapalı verdik ve canım sıkkın bir şekilde ayrıldım oradan. Şimdi ne zaman sorun çıakracak diye bekleyeceğim sanırım. Üstelik kaloriferim de yok!
|
|
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Geçmiş olsun
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Allah aşkına siz bu ustaları mumlamı arıyorsunuz?
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Ya sorma arkadaş. Hiçbirşey söylemiyorum. Usandım Vallahi... Kıçımı yırtıp para biriktirip bir sıfır araba almak en iyisi
|
|
|
|
![]() |
|
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadasıma katılıyorum. 2 ay oldu. BRC.sorunsuz. tık bile yok. (masallah) aracıma ek olarak sadece benzin deposunun (arka koltuk altı.) ustune bir parça taktı. oda benzin ibresini resetliyormuş, Sen bence tüpçünle konuş.
|
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |