![]() |
|
307 ye hoparlör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2012 Saat 18:17 |
arkadaşlar aracıma double din taktırıyorum (PİONEER AVH1450)çıkışlar 50w acaba hoparlörleri değiştirmeme gerek varmı?arkadaşın biri değiştirmen gerekir dedi.aracın üstündekiler orjinal arabanın hoparlörleri...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinallerin ses kalitesi artar.4*50 w lık ana ünitede.
değiştirirsen amfi v.s uzar gider iş,beklentinin ne olduğu önemli bu noktada. |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
guzel bır yalıtım yapmanını onerırım orjınal hoparlorlerı 20 tl lık hoparlorler keske takmasalarmıs bence subwoofer anfı ıle desteklenıp componet takmanını tavsıye ederım yoksa sadece tayp alırsan pek bısey bekleme bence
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
tşkürler bir şey daha sorucam peki direksiyon kumandası iptalmi olacak şimdi pioneer uyum sağlıyor diyende var...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aracın otjinal teybi 30w çıkışlı.bunu 50w çıkışlı ile değiştiriyorsun.haliyle fark olacaktır seste ve olur da.ama tabi yüksek seste verim olmaz.
pioneerlarda kumandanın çalışmasını bir aparat yardımıyla sağlayabilirsin.izmirde bu aparatları yapan bir yer var.montaj yaptırdığın yerde bir sor bakalım belki bilgileri vardır. |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hoparlörlerini değiştirmene hiç gerek yok, bende aynı şekil double din teyp taktırdım, gayet güzel ses kalitesi var yüksek seste dahil, ancak aracına bir subwoofer birde mono amfi alırsan ses kalitesi çok daha da güzel oluyor şahsen benim aracımda öyle :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
parskan18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2012 Konum: çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parskan18
kesinlikle değiştir ben harward 7" indash teyp taktırdım 6 ay sonra arka hoparlörler dayanmadı bende önlere alpinee 16 cm arkalara alpinee 13 cmlik hoparlörleri taktım 1500 wat lık anfiyle sorunsuz kullanıyorum ses kalitesi compenat sistem kadar bide 1200 wat lık pioneer bas
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kesinlikle değiştirmelisin..
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
şart değil
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
+1 katılıyorum şart değil. Not: Kendi araçımda kullanıyorum. 50x4 mosfet çıkışlı 7" double din(Navitech-NX-212F) gayet memnunum ses sistemimden değiştirmene gerek yok bence, yok eğer değiştireceğim diyorsan amfide almalısın. yüksek seste müzik dinlemiyorsanız eğer kesinlike şart değil, kullandığım double din'de son ses kademesi 64 ve ben Lil Jon - bia bia şarkısını son ses dinleyebiliyorum istediğim zaman.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |