![]() |
|
Satılmıştır Kaldırılabilir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MBozkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2012 Saat 00:17 |
güncel 60 lira.
|
|
![]() |
|
MBozkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum stoplarda bazen frenler çalışmıyor bazen hiç çalışmıyor bazen hepsi düzgün çalışıyor.ledlerde hiçbir problem yok ama beyin arızası bu tip stoplarda sıklıkla görülen bir durum. |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
hocam ben almak isterim fakat anlıyamadım tam olarak arızası nedir.
alıp hemen taktımmı calışmayacakmı
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
ades23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2012 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
hocam ozel mesaj attım bakarmısınız?
|
|
:) TOPRAĞIN ALTI SONUMUZ DEĞİL GELECEĞİMİZDİR :)
|
|
![]() |
|
güncel.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
kusura bakmayın çok fazla bilgi sahibi değilim ama beyin sadece voltajı düşürmüyor mu extra ne yapıyor. eğer sadece voltaj düşüyorsa max 8-10 TL ye elektronik parça ile yapılabilir.. ama extrası varsa bilmem
|
|
![]() |
|
Satılmıştır Kaldırılabilir
Düzenleyen MBozkurt - 04 Eylül 2012 Saat 07:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |