![]() |
|
ekonomik mode |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2012 Saat 23:14 |
|
akü kutup başını iyice temizlemelisin. ufacık bir temazsızlık olsa bile aracın fonksiyonları çalışır ama marş basmaz. tecrübeyle sabit.
ekonomik modda teyibi farları vs açık unuttuğunda ya da aracı stop ettikten sonra elektrik çeken bir cihaz varsa akünün bitmesini önlemek için 20 dakika sonra aracı ekonomik moda alır. otomatik camlar teyp vs çalışmaz. taaki aracın marşına basıp çalıştırdığında moddan çıkar stop ettikten 20 dakka sonra tekrar devreye girer. Aracın çalışması ile alakası yoktur. amacı sadece akünün bitmesini engellemektir. kutup başında ufacık bir oksitlenme bile olsa marşa basarken akım yetmiyor kutup başını güzelce temizle zımparala.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Economy mode sadece akunun belirli bir seviyeden asagiya dusmesini engellemek icin vardir. Aksi durumda, mars bastiginizda aracinizin mars almamasi gibi bir durumla karsi karsiya kalmak hicte hos olmasa gerek. Economy mode'un aracin yururuyle, cekisiyle bir ilgisi yoktur.
|
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
evet evet bu bir sorun değilmiş. kullanım kılavuzunda okudum aracın; tasarruf moduna geçiyormuş araba çalışmaz kontak açıkken teyp far ışık vs gibi aküyü yiyen bir şey çalışıyorsa tam 30 dk sonra tasarruf moduna geçiyor ve kitliyormuş aküyü. tekrar arabayı çalıştırında bu moddan çıkıyor. ben sandım eco moda geçti araba şimdi çekişi falan da düşer. devir limitleyici falan devreye girer :)
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar eco mod bazı peugeotlarda direk kontak elektirikesilmedigi için kontak kapalı iken de teyp calışır belli aralıklarla hatırlatır tahminim 15 dakka sonra teyip birdaha calışmaz taki aracı calıştırıncaya kadar.. aracın calışmamasıda ben anahtarın icindeki immobilazır söküp denedigimde araç marş vuruyo ama almıyodu sen anahtarın immobilazırını serviste bi kontrol ettir bence sonuçta içindeki bi şifre saysinde aracı çalıştırıyo belki bi sıkıntı olmuştur yada immobilazır sigortası atmıştır kullanma kulavuzundan hangi sigorta oldugunu bulup kontrol edebilirsin
|
||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
||
![]() |
||
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
benim 206 da kontak kapalı iken teyp çalışırsa bir süre sonra ekranda aynısı yazıp teyp çalışmaz oluyor. teybi tekrar açmaya çalışırsam aynı uyarı gelip bu sefer teyp hiç çalışmıyor. ta ki kontağı aç-kapa yapıp aracı çalıştırıp stop edersem bu uyarı kayboluyor. tekrar araç çalışmazken teybi açarsam yine bir süre (yaklaşık yarım saat) sonra ekonomik mod aktif uyarısı çıkıp teyp kapanıyor. bu hadise elektrik-akü sistemini koruma amaçlı zannedersem. kafaya takmaya değmez. saygılarımla.
|
||
2006 206 hdi x-design beyaz
|
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
benim 206 da durup dururken kendini eco mode a aldı. ya da bilmeden ben aldım. ECONOMIC MODE ACTIVE yazdı bilgi ekranında. nasıl normal moda alacağım tekrar aracı ?
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
volant kasnagı okuyucu senserden yapabilir
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
erkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: serbest Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
saolun arkadaslar sabah artik bir daha bakicam...
|
||
pejo 307 red
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Araca yakıt gelmiyor olabilir, eco modla alakası olmaz benim araç hergün geçiyor eco moda çalışırken sıkıntı yok, ımmoliserden olsa ekranda ENGINE İMMOBİLİSER FAULT hatası verir.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
206 da direksiyon altında ama 307de nerede bilmyiorum BSi kutusu var onun üzerindeki sigortaları kontrol edin.
Benim de teybin sigortası attı aracı çalıştıramadık sigorta değişince çalıştı. |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
en kotu ıhtımal ozaman beyınde bı sorun var yada dınamonun konejktorunde bı sıkıntı var
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
erkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: serbest Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
abicim yok onada baktik kac gundur aku baslari normal aku normal...oto elektrik geldi bilgisyara soktuk bisi gorukmior hersey normal gorukior...ama mars guclu basior genede almior ekomomik mode yazisi yanior garib bisi...
|
||
pejo 307 red
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
arac eco moda gecıo hocam ya dınamo yada akude sıkıntı var kutup baslarına bak bı oksıtlenme felan varmı yada aracta kacak olabılır
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
|
denedim kardes yedek anahtarlada olmadi.. |
||
pejo 307 red
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
marş basıp da almıyorsa immodan olabilir. yedek anahtarıyla bi deneyin.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
|
slmlar arkadaslar...benim 307 var trptnck vites 1.6 2007 model..ekranda ekonomik mode yazior ve araba calismior aku yeni problem yok mars basior dakikalarca ama bi turlu almior sebebi ne olabilir bilgisi olan varsa paylassin lutfen simdiden tesekkurler... |
||
pejo 307 red
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |