![]() |
|
98 406 atesleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
McWarnaly ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2010 Konum: Antwerp-Belgium Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı McWarnaly
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2012 Saat 20:27 |
Arkadaslar birkac ay once bu araci almaya gittik,arac birkac aydir calistirilmamis omasina ragmen ilk seferde calisti.Pesinati verdim.3 hafta sonra arabayi almaya gittik,bir turlu araci calistiramadik.Neyse akuyu soktuk falan.Ne olduysa calisti.3 km sonra benzincide durdum arac yine calismadi.Ne yaptiysak olmadi.Tamirciye braktik.Adam bilgisayarda birsey var ama hallettik dedi.Ama yinede ara sira ayni seyi yapiyor.Aldigimiz adam immobilaserden dir dedi ama ondan olsa starter de cevirmez diye biliyorum.Ama bizim arac ceviriyor ama calismiyor.Neden olabilir acaba?
|
|
Ride or die
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İmmobilizerde sıkıntı varsa araç marş yapar fakat çalışmaz, starter dediğiniz marş sanırım.
Edit: Konum: mudur, nereki acaba? Düzenleyen Serco05 - 07 Ağustos 2012 Saat 21:14 |
|
![]() |
|
McWarnaly ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2010 Konum: Antwerp-Belgium Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı McWarnaly
![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Serco05]
İmmobilizerde sıkıntı varsa araç marş yapar fakat çalışmaz, starter dediğiniz marş sanırım.
Edit: Konum: mudur, nereki acaba? [/QUOTE ] konum kismi yanlis olmus.Kusura bakma.Duzeltecegim hemen, Arabayi aldigimiz satici peugeot servisiniz aradi immobilaser dediler.Daha sonra baska bir servisten gelip yaptilar sozde ama ara sira yine ayni sorunu yapiyor.Starter dedigim mars oluyor,evet.Peki bu sorunu nasil cozebilirim?Satici kontaktaki okuyucunun degismesi gerek dedi.5-10 euro falan yapar demisti.
|
|
Ride or die
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
hocam iki ihtimal var ya anahtar üzerindeki çip sinyal göndermiyor yada araç üzerindeki okuyucu sinyal almıyor. en iyisi servise baktırmak, Türkiyede anahtar üzerindeki çip en az 35-40 euro, belçikada 5-10 euro ise çok iyiymiş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı McWarnaly
Valla satici araba uzerindeki alicida agriza var dedi.Ben 5-10 euro olduguna pek inanmiyorum.Adam buyuk bir ihtimalle gozumuz korkmasin diye sallamistir.Ama sozde servisten gelip baktilar,bilgisayarinda bir sorun vardi hallettik dediler.Ve ilk zamanlar bir sorun cikarmadi.Ama o zamandan beri 3-4 kez yine ayni sorun oldu.
|
|
Ride or die
|
|
![]() |
|
Sizin yapabileceğiniz birşeyin olduğunu sanmıyorum, daha önce gelip yapan servise durumu bildirip arızanın devam ettiğini söyleyin tekrar kontrol etsinler bence.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı McWarnaly
Valla servisi tanimiyorum.isin asli soyle:arabayi Hollanda dan bir oto pazarindan aldim,bu sorun cikinca bu saticinin bir tanidiginin yanina goturduk arabayi o bakti,mekanik bir agriza yok dedi,baska bir arkadasini aradi o gelip bakmis.Biz o anda orada degildik.Sonuc olarak servise gidecek o kesin.Acaba tamirati cok yuklu olur mu?Yada direk oyle elden cikarmaya mi calisayim.Bazen tamirat aracin kendisinden daha pahaliya cikiyor.
|
|
Ride or die
|
|
![]() |
|
Önce servisten bi fiyat alın, kafanıza yatarsa yaptırırsınız belki basit ucuz bi çözümü vardır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı McWarnaly
Eyvallah usta.Araba simdi burada degil,Artik onumuzdeki yaz memlekete gidince bakicaz.
|
|
Ride or die
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Vay Belcika'dan
![]() Dizel midir aracin benzinli mi? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı McWarnaly
benzin 1.8
|
|
Ride or die
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |