![]() |
|
fren sorunum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scepter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2012 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2012 Saat 10:24 |
iyi günler ; yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür borç bilirim
|
|
206+ 2012 urban move 1.4 hdi 70 hp
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ,kullandıkça araca alıştıkça sorunun kalmaz ama kastettiğin milimetrik bir dokunuşla bile araç aşırı sert fren yapıyorsa aracın garanti kapsamında mutka götür servise baktır 0 araç die arızalı olamaz deme fren merkezleri veya pedal ayarları ile sorunun basitçe çözülür
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
scepter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2012 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
okdr sert değilde ben eski arabadan dolayı oldugunu düşünüyorum
|
|
206+ 2012 urban move 1.4 hdi 70 hp
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Alisman gerek. Her aracin fren sertligi farklidir. Ayni model araclar arasinda bile fark edebilir.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Alışırsın her araba farklıdır. Abimde megan vardı, debriyajı taş gibi.Antalya'ya tatile gittik geldik,kendi arabama binince debriyaja ilk bastığımda pamuk gibi gelmişti bana
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |