![]() |
|
206 spoiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cagatay01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cagatay01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 14:02 |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım burda bir çok bilgiyi bulabiliyorum hepinize teşekkür ederim. Arabam 206 XS arkaya spoiler taktırmayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir model var mı yardımcı olursanız sevinirim .
|
|
![]() |
|
Cagatay01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cagatay01
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım burda bir çok bilgiyi bulabiliyorum hepinize teşekkür ederim. Arabam 206 XS arkaya spoiler taktırmayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir model var mı yardımcı olursanız sevinirim .
Aracım bu arkadaşlar başka tavsiyeniz olursa onuda belirtirseniz sevinirim ![]() Düzenleyen Cagatay01 - 06 Ağustos 2012 Saat 14:17 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cagatay01
Arkadaşlar RC tipi spoiler taktırmayı düşünüyorum bagaj kapağı açılırken antenle ilgili bir sorun çıkarmı merak ettim...?
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Sıkıntı olmaz güzel de durur ben de yaptıracağım. ama sorun olmaz sonuçta RC de arkadan antenli onda olmuyorsa bizim araçlarımızda neden olsun ki.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üstadım hiç bir sıkıntı olmaz satılıklar bölümünde benim ilanım var orda spoiler taktıgım arabaların rsimlerini paylaştım istersen sana mail de atabilirim şimdi ye kadar spoiler taktıgım 206 araçlarının.
bende adanalıyım her türlü yardımım dokunur sana...
|
|
Satılık Laguna Lip
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cagatay01
Yardımlarınız için teşekkürler. İlanı bulamadım dostum bir linki atabilirmisin ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |