![]() |
|
Boru Gibi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 21:51 |
Aslanin
hayırlı olsun |
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardeş ben 1ay önce imzadaki aracimi 280 ne yaptirmistim bu arada zamanında hayırlı olsun
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2009 model era 1,6 benzinli 31 temmuzda ak sigorta ya yapırdık hasarsızlık indirimi yok yeni sigorta ankarada fiyat 319.00tl
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Bu arada başlık hakikaten on numara olmuş :) Boru gibi yazınca benden aracın bir yerinden bi boru gibi bi ses geliyor herhalde diye düşündüm.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Van plaka aracım geçen yıl 150 mi 160 mı neydi, bu yıl da o civarda bir şey olurr. Aracın plakası (yani kaza gerçekleşme riski) etkiliyor sigorta fiyatını.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
chnyalcin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Önceden işkenceymiş gerçekten. Şu an çok kolay 15 dakika sürdü sadece.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
2008'de yeni kanun çıkmadan önce 280 tl notere 70 tl'de ruhsat için emniyete vermiştim, üstelik ruhsat çıkarmak için sabahın köründe bağcılardan kadıköye gidip işlemleri yaptırıp 2 gün sonrada tekrar ruhsatı almaya gitmiştim. Bayağı kolaylaştı ve ucuzladı artık alım satım işlemleri. |
|
![]() |
|
chnyalcin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Lan bunların bana garezimi var Lifeexciting ? Uyuz olmaya başladım gidicem basıcam ofisi şimdi...
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
86 tl tuttu .
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
ben 2 ay önce yaptırdım sigortamı.ilk aracımdı.2003 model peugeot 307 1.6 tüplü. 30 yaş altındayım.360 TL ödedim Axa Sigortadan.
|
|
2003 307 1.6 XR Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Noter ve ruhsat masrafları ne kadar olmuş kardeşim, sigorta hariç ne masrafın oldu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Hep o abim ipnesi yüzünden oldu. Aceleye getirdi beni serco yaa :( Neyse dediğin gibi seneye artık. Herşeyini çok kolay hallettik. 1-2 saat içinde bitti işim. Otoparkta yatıyor benim aklmsa onda :))
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
Ama kardeşim dün sen satış işlemleri için yardım isteyince ben sana her mesajımda sigorta için fiyat araştırması yapmanı söylemiştim, her sigortanın gıcık olduğu markalar var kolay para kazanmıyoruz, gezip dolaşmanızada gerek yok net üzerinden teklifler alınabiliyor.
Neyse sağlık olsun seneye aklınızda olsun, aracında hayırlı olsun bu arada Allah kaza bela vermesin. Satış işlemini rahat halledebildinmi ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Girdi kardeşim, geçmiş olsun.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
Hocam şimdi 2004 206 look için sigortam netten fiyat aldım yaşıda 25 girdim, Anadolu sigorta 403.35 tl verdi hür sigorta 460.77 tl verdi.
Aynısı geçen sene banada olsu yanlış hatırlamıyorsam ya axa yada anadolu ikisinden biri 360 küsür fiyat çıkarmıştı ben gruopamadan 223 tl'ye yaptırmıştım, inşallah fiyat araştırması yağmışsınızdır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
"Serco 05" kardeşim. Fiyat araştırması yapmadık ama sigorta yaptırdığımız iş merkezinde alt kata indiğimizde ray sigorta içindeki hatunu görünce araştırmadığımıza çooook pişman olduk :)))
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
:))))
-"neden bukadar pahallı" diye sordum. Kadın başladı ; -"Aracınız 2004 model Peugeot 206, Peugeotlar bizim riskli araç kategorisine aldığımız araçlardır. Ayrıca aracınız 2004 model ve ilk aracınız sonra siz 30 yaş altı sürücüsünüz yani her açıdan sigorta şirketleri için risk teşkil ediyorsunuz" Benim verdiğim cevap ise kısa ve özdü - -"Hadi yaa" :))) Yaşadığım enteresan bir olayda var :)) Banka hesabımda sadece 539 tl kalmıştı. -"Bunun hepsini çeksemmi" diye sordum abime. Abim -"ne gerek var lan 500 çek" dedi ben gene dayanamadım 530 tl çektim sigorta bir hesaplandı tam 539 tl. -"hadi 530 olsun" dedi kadın. Güldük :)) |
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Konu başlığıda on numara olmuş
![]() |
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
tamamen trafik sigortası plaka ile ilgili durum 100000 nufuslu yalovada bile bugun yaptırdım en ucuz 300
|
|
![]() |
|
Fiyat araştırması yaptınızmı hocam?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |