|
206+ urban move kulanım klavuzu var mı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
scepter
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2012 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 01:59 |
206+ urban move 2012 hdi kullanım kılavuzu linki bilen var mı ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araçla birlikte kitapçık olarak verirler.Vermezlerse iste.
|
|
Kadir
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot servis box ta var.
|
|
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
|
|
drakman
1. Vites 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
508'in fiyatı açıklandığında şaşırmıştım pahalı gelmişti sonra aracı inceleyince bu fiyatı hakettiğini gördük ama bu D segmenti yani zengin segmenti olabilir demiştik ancak şimdi B segmenti aracı olan 208'in fiyatlarını görünce artık Peugeot çok pahalı bir marka haline geldiğini görmüş olduk.
Acaba bu şartlarda 206 ne kadar üretime devam eder bilmiyorum. Peugeot kaliteyi arttırmış durumda. Bu değişimi geçmişte Audi yaşamıştı. Audi 15 sene önce normal bir marka iken şimdi BMW ve Mercedes'le aynı fiyat ve kalite haline geldi. Peugeot'un yolculuğuda buna benzemeye başladı. 10 yıl sonra Peugeot nerede olacak merak ediyorum.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |