![]() |
|
acil aranıyor 106 xs 98 model direksiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leoncavalli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2012 Konum: ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leoncavalli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 14:20 |
ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!! Arkadaslar 106 XS - 1998 aracım var , muayenede mono direksiyondan dolayı takıldım , acilen airbagsiz direksiyon lazım 12 gündür arıyorum bulamadım , aynı aractan olan varsa bir günlük direksiyon değişimi için yardımlarınızı bekliyorum !!!
|
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım. Bende orjinal airbagsiz direksiyon var. 50 TL'ye verebilirim. ödünç verme konusu da şunun için mümkün değil. Memlekete gittiğimde Aracımı temizlerken Ailemin garajında unutmuşum. Kargosu vs. bana hem emek hem de para olarak masraflı çıkacak. Eğer dilersen bu şartlar altında getirtebilirim. pzt salı ne zaman gelirse de haber ederim gelir alırsın benden İSTANBUL BAŞAKŞEHİRDE OTURUYORUM - İŞYERİM TAKSİMDE ikisinden de alabilirsin
Allah kolaylık versin Düzenleyen sukur - 05 Ağustos 2012 Saat 14:45 |
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
leoncavalli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2012 Konum: ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leoncavalli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kabul kardesim ... acilen beni cepten ararmısın yada numaranı yaz ben arıyayım ... odemeyi nasıl yapacagımı konusalım
0532 2030355 acılen telefonunu beklıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |