![]() |
|
307 sorularım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oaytekin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Samsun/Atakum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 01:00 |
Merhabalar arkadaşlar. İki gün önce 2005 model 1.4 HDI XR aracımı satın alarak ailenize katılmış bulunmaktayım. Geçen iki gün içerisinde aracı hem şehiriçinde hemde şehirdışında kullanma fırsatı buldum ve kısa süreli de olsa izlenimim son derece konforlu ve güvenli bir araç aldığım yönünde. Ben genel uygulamanın aksine aracımı aldıktan sonra internette araştırma yaptım :) Çeşitli sitelerde gördüğüm kadarı ile genel anlamda çekiş haricinde aracımın modelinin pek kusuru yok ki sürüş tarzıma göre ben aracı hiç de hantal bulmadım. Kasa ağırlığına göre gayette güzel gidiyor. Çok atik olduğu söylenemez ama toplam performansta son derece iyi. İlk defa peugeot satın alan birisi olarak modellere pek aşina değilim. Birkaç yerde XR modelin boş model olduğu yazıyor ama aracımda 6 airbag esp,abs yol bilgisayarı falan var. Modelimi mi yanlış biliyorum yoksa benim boş kavramım mı farklı ? İkinci olarak internette bazı chip uygulamalarına rastladım. Hatta bazı satış sitelerinde 300TL civarı fiyatlara satılıp hem performans artışı hem de yakıt tasarufu vaad ediyorlar. Aslı astarı varmıdır sizlere sormak isterim. Son olarak da her yeni araç aldığımda nedense tavan lambasıyla ilgili sorun yaşıyorum :) Lamba sorunsuz yanıyor ancak kapı açıldığında ne arka ne de ön lambam yanıyor ( düğmesine basarak açabiliyorum ) Kapı açıldığında yanmalarını sağlamak için ne yapmam gerekiyor ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla
|
|
Nothing is real... Everything is permitted ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tavan lamba düğmesine 2-3 sn kadar basılı tutun,aktif hale gelecektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |