|
Debriyaj basılı kalıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 00:56 |
|
Herkese merhaba arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Son günlerde karşılaştığım bir durum var.Debriyaja sert bastığımda debriyaj pedalı en dipte basılı kalıyor.Elimle pedalı çektiğimde pedal yukarı geliyor.Bu her zaman olmuyor.Sadece pedala sert basınca oluyor.Debriyaj telinden şüpheleniyorum fakat farklı bir durum da olabilir mi sizlerden bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Araç partner adventure 2.0 HDİ Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 05 Ağustos 2012 Saat 14:17 |
||
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Büyük ihtimal debriyaj halatıdır o. bende de oluyordu, takılı kalıyordu, vites değiştirirken çıt çıt diye yay birbirine dolaşırda takılır ya o ses geliyordu. Sanaie gittim söktürdüm hakketen de oymuş. Yenisini teee Fransa'dan getirtti Van Pejo servisi. /0 tlmi öyle bi şeydi. Siz Ankara'da rahatlıkla bulabilirsiniz. En kısa zamanda baktırın ona, yolda koparsa olduğu yerde kalır aracınız, vites değiştiremezsiniz.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arac nedir? Imza bilgilerinizde paylasin lutfen.
|
||
heavci
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BendePartner varken banada aynı sorun olmuştu. Debriyaj telindeydi sorun. Değiştirince düzeldi.Muhtemelen orada olabilir diye düşünüyorum.
|
||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
Araç 2007 partner adventure 2.0 HDİ arkadaşlar.
|
||
heavci
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dediğim gibi o zaman bastığın zaman aşağıda basılı kalıyor ve üste gelmiyorsa debriyaj telini değiştirmen gerekecek. Bende ki partnerda olmuştu çünkü. Sürekli değil ara ara yapıyordu. Ayrıca tavsiyem yan sanayi tel taktırmaman,ben taktırmıştım ve 1 ay dayandı...10 lira fazla verip orjinalini bildiğin,işçiliğine güvendiğin bi yere yaptır.Benim yaptırdığım usta yapamamıştı Bosch servise götürdüm sonra... |
||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
O zaman vakit kaybetmeden değiştirelim debriyaj telini ne olur ne olmaz yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. |
||
sahin-peugeot
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
|
Debriyaj telini ve fiberinide mutlaka değiştirin yoksa kısa sürede tekrar kopar parçaların orjinal olmasına dikkat edin |
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |