![]() |
|
Ani frende 4'lü lerin yanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 21:14 |
307'lerde ani frenlerde 4'lü lerin yanma özelliği olduğunu kulaktan dolma biliyordum ama benim aracımda hiç denk gelmemişti. Ani fren yapıp dursam da 4'lü lerimin yandığına hiç şahit olmamıştım.
Ta ki düne kadar, Dün kırmızı ışığa yaklaşırken birden önüme kıran dengesize korna çalarak frene bastım ve Abs devreye girerek 4 lüler yanmaya başladı. Sonra ben söndürene kadar yandı. Tesadüf mü dedim, Kornaya basmadan ani fren denedim, 4 lüler çalışmıyor Kornaya basarak ani fren denedim, 4lüler çalışıyor ( : Benim aracımda bir anormallik yok değil mi?
Düzenleyen SZKR - 04 Ağustos 2012 Saat 21:15 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginç olmuş. Ben 3-4 kez bu durumla karşılaştım ama korna kullanmam hiç yine de 4lüler yandı.
Kornaya bağlı olmaması lazım. |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
kornayla alakası yok olayın
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kornayla alakası yok benim araçta ani frende 4 lüle faliyete geçiyor
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
benim araçta da korna ile alakalı değil ani frenleme esnasında flaşörler kendiliğinden yanıyor belli bir süre sonrada kapanıyor.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
arkadaşlar bende hiç yanmıyor, acaba bir şeylerimi ayarlamam gerekiyor, konu ile bilgisi olan varsa paylaşımlarını bekliyorum..
|
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
pp2000 in varsa kendin ya da servise götürüp sistemi devre dışı bırakıp tekrar aktif ettirmeyi deneyin. (sadece öneri olur mu bilmiyorum)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
sağol dostum, servise bir gösterip baktırayım, bakalım ne diyecekler..
|
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Ford'ta yol bilgisayarındaki menülerden aktif edip/kapatabiliyorsun.Belki Pug'ta da öyledir, servis öncesi menüyü kurcalayın derim.. |
|
A3
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Kornayla alakası yok, eski lastıklerle benim sürekli yanıyordu :)
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
fatih.ctk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
aynı şekilde benimde oldu 2 gün once ani frende şaşırdım bi sorun var sandım sonra 2-3 kez yine ani fren yaptım bu sefer yanmadı : )
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |