![]() |
|
UYARI - Araç alacaklar için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hallowman2005 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 17:09 |
Arkadaşlar sahibindende bulunan aşağıda linklerini verdiğim iki araçta aynı fakat ilan içeriklerinden de anlaşılacağı gibi çelişkili detay bilgileri vermişler. ben aracı yüzeysel olarak inceledim motorda pek bişey göremedim lakin kaput içinde çamurluklarda çürümeler vardı.Plakası 34 BR 9717 ve araç Atatürk Oto San. Sitesi Maslak/İstanbul' da. Araç almayı düşünen arkadaşların dikkatine.....
Düzenleyen hallowman2005 - 04 Ağustos 2012 Saat 17:12 |
|
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk verdiğiniz ilanda bir sorun gözükmüyor da 2. ilan baya sıkıntılı sizinde anlattığınız gibi yalan dolan olduğu apaçık belli.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Kutayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tarz uyarıları 106 quiksilver'lar için de yapalım denk gelirse :) Teşekkürler paylaşım için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |